(VIDEO) Igor Dodon, socru mare în acest an? Dezvăluirile fostului șef de stat despre cei trei băieți ai săi

 (VIDEO) Igor Dodon, socru mare în acest an? Dezvăluirile fostului șef de stat despre cei trei băieți ai săi
0Shares

Fostul președinte Igor Dodon își începe fiecare zi la școală. Asta pentru că îl duce zilnic la lecții pe mezinul familiei, Nicușor. Liderul PSRM a povestit despre relația cu băieții săi la UNInterviu pentru UNIMEDIA, scrie SHOK.md.

„Copiii învață. Pe cel mic l-am dus la școală dimineața, cei mari învață la Kazan, învață bine apropo necunoscând foarte bine rusa. S-au încadrat și învață, pe linie au excelent la toate obiectele – lucrul acesta mă bucură și sper să revină acasă, cu toate că iată cu astronomia nu știu ce va face, dar acum se poate activa și de la distanță. Unul dintre băieți este cu astro-fizica, iar al doilea învață intensiv matematica, participă la diferite olimpiade și are rezultate foarte bune.

– Nu vă pregătiți în acest an de nuntă?

Noi nu venim cu sfaturi, nu ne băgăm în chestiile acestea, așa cum le-am permis să-și aleagă și profesia, apropo, noi nu am venit cu recomandări – hai asta sau asta, noi am discutat pe subiectul acesta, ai ales această specialitate mergi înainte și noi am susținut-o la fel ca și la al doi-lea copil, al trei-lea sperăm să rămână aici să-și facă studiile – îl ducem încetișor spre asta că-i mai bine acasă cu mama și tata.

Cel mai mic are 9 anișori, de șase ori pe săptămână face sport, fotbal. Așa că ne bucurăm de ce avem aici acasă, cu cel mezin cel puțin”, a povestit Igor Dodon.

Vezi interviul integral mai jos:

Feciorul mijlociu al lui Igor Dodon, Bogdan, a împlinit în iulie 2023, 16 ani.

Fiul cel mai mare al lui Igor Dodon, a împlinit 21 de ani în noiembrie 2023.

Fiul cel mai mic al fostului Președintelui Igor Dodon, a împlinit 9 ani în ianuarie.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, și-a sărbătorit ziua de naștere în februarie. Acesta a împlinit 49 de ani.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md