8 moduri de a iubi sincer pe cineva: „Iubește zâmbetul, iubește atingerea lui”

 8 moduri de a iubi sincer pe cineva: „Iubește zâmbetul, iubește atingerea lui”

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Iubește pentru dragostea sa. Oferă totul, ca și cum ai avea doar acest moment la dispoziție pentru a îi arăta cât de mult îl iubești, scrie SHOK.md cu referire la kudika.

Dacă există un lucru pe care îl poți oferi persoanei pe care o iubești, acesta este să o iubești așa cum merită să fie iubită.

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Iubește pentru dragostea sa. Oferă totul, ca și cum ai avea doar acest moment la dispoziție pentru a îi arăta cât de mult îl iubești. Iată modalitățile de a iubi din toată inima pe cineva.

1. Fii sinceră cu sentimentele tale

Spune direct persoanei din fața ta ca o iubești. Poate că uneori vrei doar să arăți iubire, însă nu uita că este important să și spui direct „Te iubesc”. Nu aștepta ca el să ghicească.

2. Iubește ca și cum ziua de mâine nu ar mai exista

Bucură-te de acest moment alături de partenerul de cuplu. Folosește timpul petrecut împreună. Apreciază fiecare secundă. Iubește acum, și nu mâine. Și lasă-l să simtă asta.

3. Iubește ca și cum nu vei mai găsi niciodată pe cineva că el

Te-a întrebat vreodată „De ce m-ai ales pe mine din toți bărbații?”. Pentru că este dragoste adevărată.

Iubești zâmbetul lui. Iubești atingerea lui. Iubești râsul lui… și pur și simplu nu te mai saturi de el.

4. Iubește ca și cum ai iubi pentru prima dată

Când iubești pe cineva, nu permite niciodată amintirilor din trecut să intervină în relația voastră. Și nu iubi nici fără teamă.

Iubește cu toată inima și din tot sufletul.

5. Oferă-i tot ce ești

Iubește cu intenție. Oferă-i tot ce ești tu: oferă-i inima ta, sufletul, totul! Iubește-l fără să ceri nimic în schimb. Iubește-l pentru că asta ești tu: doar iubire.

6. Iubește-l cu pasiune

Când spui că iubești pe cineva, trebuie să îți susții cuvintele cu entuziasm și pasiune. Nu trebuie doar să spui că iubești, ci să și arăți în mod constant.

Maria Palade

https://shok.md/