(VIDEO) Milionarul Gabriel Stati și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă: Unde a fost dată petrecerea la 48 de ani

 (VIDEO) Milionarul Gabriel Stati și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă: Unde a fost dată petrecerea la 48 de ani
14Shares

Milionarul Gabriel Stati a împlinit recent 48 de ani. Omul de afaceri a sărbătorit aniversarea departe de casă, într-un restaurant din Turcia, acolo unde se află la odihnă cu familia, soţia Anastasia Fotachi și fiul lor, Alistar, scrie UNIMEDIA.

„Happy birthday to you!”, i-au cântat oaspeții milionarului în acea seară, conform unui filmuleț publicat pe rețele.

@luxx_bb0

#fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy #chisinau🇲🇩 #moldova #chisinaumoldova🇲🇩 #noutati #romania #stati #bogat #viraltiktok

♬ original sound – Luxx_bb

Milionarul Gabriel Stati împreună cu familia se află într-o vacanță în Turcia. Cel puțin asta se înțelege din filmulețele publicate pe rețele de soția sa, Anastasia Fotachi.

 

@anastasia.fotachi

♬ sonido original – BRAYAN DEL REY

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anastasia Stati🖤 (@anastasia_fotachi)

Milionarul Gabriel Stati și modela Anastasia Fotachi s-au logodit în luna mai 2022. Anastasia a dezvăluit că a fost cerută de soție, în mașină. „Nu a fost ceva wow, pentru că el nu este un bărbat romantic. Veneam din București și el mi-a zis: „Vrei să fii soția mea?”. Eram foarte fericită, nu mă așteptam”.

Anastasia Fotachi s-a măritat cu milionarul Gabriel Stati, pe 1 septembrie 2022, iar nunta a avut loc la Castelul familiei Stati.

Cu puțin timp înainte de nuntă, modela a dezvăluit că pe parcursul celor trei ani și jumătate de relație, s-a despărțit de Gabriel Stati, de două ori. Despre motivele separărilor, gelozie și lecțiile învățate, influencera a povestit într-un interviu.

În aprilie 2023, Anastasia Fotachi și-a etalat burtica de graviduță, pe rețele. Aceasta a dezvăluit că simte perfect în rolul de graviduță, iar ținutele, indiferent că alege o rochiță, un costum sau orice altceva, o prind de minune.

Modela a născut în mai 2023, un băiețel pe nume Alistar.

14Shares

Aura Mereuta

https://shok.md