(VIDEO) „Ai cântat, dar nu ne-ai spus povestea”: Fiica lui Ion Razza, Ruxanda, nu a reușit să întoarcă vreu scaun la Vocea României

 (VIDEO) „Ai cântat, dar nu ne-ai spus povestea”:  Fiica lui Ion Razza, Ruxanda, nu a reușit să întoarcă vreu scaun la Vocea României
0Shares

Ruxanda Rață nu a făcut performanță în această seară la Vocea României, însă,  antrenorii o așteaptă și sezonul viitor, pentru a spune o poveste adevărată prin muzică, scrie protv.ro.

Irina: „Fiecare piesă este o poveste și trebuie spusă într-un anumit fel, și câteodată ne întoarcem la povești. Tu, în seara asta, nu ai spus povestea, ai cântat doar”.

Cine este Ruxanda Rață de la Vocea României 2024

Ruxanda s-a născut și locuiește la Chișinău. Încă de mica a început să cânte, părintii sunt cei care au încurajat-o să performeze în acest domeniu.

A studiat canto, estrada si jazz timp de 4 ani la Academia de teatru, muzica si arte plastice din Chișinău.

Un vis de-al ei este acela de a face parfumuri si își dorește sa aibă un album in romana si unul in engleza. A studiat pianul timp de 9 ani si acum se acompaniază. Canta puțin si la chitara. Își compune melodii si versuri. Prefera pop-rock sau jazz, sigur nu folclor.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md