„A căuta în vagin de droguri”: Noi detalii şocante în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard

 „A căuta în vagin de droguri”: Noi detalii şocante în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard

Procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a scos la iveală noi detalii îngrozitoare. Un medic specialist, chemat ca prim martor al apărării, a povestit episoade de violență sexuală la care actorul și-a supus fosta soție. Johnny Depp neagă vehement că a agresat-o sexual pe Amber, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Johnny Depp, acuzat iar de viol şi abuz sexual

Johnny Depp și-ar fi folosit mâinile pentru „a căuta cocaină în vaginul lui Amber Heard”, iar ulterior, a supus-o la agresiuni sexuale, a susținut un psiholog într-o mărturie șocantă.

Dr Dawn Hughes a fost chemată drept prim martor al apărării în procesul dintre cei doi, deoarece echipa juridică a lui Amber a început cazul.

Fiziologul și criminalistul a declarat instanței că a efectuat o evaluare a actriței, în vârstă de 36 de ani, și s-a întâlnit cu aceasta pentru un total de 29 de ore.

Doctorul a transmis că a diagnosticat-o pe Amber cu tulburare de stres post traumatic (PTSD), cauzată de „violența partenerului intim”, făcând referire la Johnny Depp.

În urma acestei declarații Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a negat vehement că și-ar fi agresat fizic sau sexual fosta soție.

Doctorul lui Amber a declarat că „au fost raportate o serie de incidente de violență sexuală în această relație”. Acestea sunt înregistrate, încă de la început, în documentele doctorului Bonnie Jacob.

„Potrivit acestora, când domnul Depp era sub influența alcoolului, a aruncat-o pe pat, i-a smuls cămașa de noapte și a violat-o. Toate acestea, sub un atac de furie.”, au fost declaraţiile medicului.

Cererea lui Amber Heard de a Închide Procesul de defăimare, respinsă

Avocații care o reprezintă pe Amber Heard au solicitat respingerea cazului de defăimare în care este implicată actrița și fostul ei partener, Johnny Depp.

Solicitarea a venit în a 13-a zi a procesului, când echipa lui Johnny Depp și-a completat dovezile, argumentând ulterior că cererea actriţei ar trebui respinsă.

Judecătoarea Penny Azcarate a spus că a respins moțiunea de închidere a cazului în două părți, dar a treia parte va primi sfaturi.

Johnny Depp îi cere 50 de milioane de dolari fostei soţii

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru defăimare, în urma unui articol din 2018, pe care l-a scris în The Washington Post, care avea ca temă principală avocații actriței, care au sugerat că actorul a abuzat-o fizic și sexual. Suma pe care o cere actorul este de 50 de milioane de dolari.

Citește și