A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară. Cine este artista care le-a vorbit fanilor despre starea ei: „Sunt norocoasă că sunt în viață”

 A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară. Cine este artista care le-a vorbit fanilor despre starea ei: „Sunt norocoasă că sunt în viață”
2Shares

A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară, dar „se simte mai bine”. Halsey a dezvăluit că suferă de lupus eritematos sistemic și tulburare limfoproliferativă a celulelor T în 2022. Deși începutul a fost pesimist, acum starea ei este una bună, scrie catine.ro.

Halsey a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă de lupus și o altă boală rară în urmă cu doi ani. Artista a mărturisit că suferă de probleme serioase în „The End”, primul single nou de pe al cincilea album de studio.

A fost diagnosticată cu lupus și o altă boală rară, dar „se simte mai bine”

„Vă mulțumesc pentru cantitatea incredibilă de dragoste pentru „The End” și pentru sprijinul pe care mi l-ați arătat de la lansare”, a scris tânăra de 29 de ani. „Îmi dau seama că toată lumea a aflat știrile pe care le-am ținut de foarte mult timp și nu eram sigură cât de mult vreau să le împărtășesc. Ați fost atât de amabili, așa că vreau să vă împărtășesc puțin mai mult.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)

„În 2022, am fost diagnosticat mai întâi cu Lupus SLE și apoi cu o tulburare limfoproliferativă rară a celulelor T. Ambele sunt în prezent gestionate sau în remisie. Pe ambele le voi avea probabil pe toată durata vieții mele”, a continuat Halsey.

Lupusul este o boală autoimună în care sistemul imunitar al organismului confundă țesuturile sănătoase cu invadatori străini și le atacă pe ele în locul bacteriilor și virusurilor. Boala provoacă inflamație care poate afecta articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii. În prezent, nu există un tratament pentru boală.

Tulburările limfoproliferative sunt un grup de boli caracterizate prin producția necontrolată de globule albe numite limfocite, potrivit Healthline. Tulburările celulelor T includ leucemia și limfomul.

Ce spune Halsey despre starea ei de sănătate

Halsey a explicat că, în ciuda unui „început dificil”, ea a reușit să-și țină sănătatea sub control, cu ajutorul medicilor ei.

„După 2 ani, mă simt mai bine și sunt mai recunoscătoare ca niciodată că am muzică la care să apelez”, a declarat ea. „Abia aștept să mă întorc acolo unde îmi este locul: cu voi toți 🤍 Cântând din toată inima.”

Pe 4 iunie, Halsey a lansat „The End”, împărtășind cu fanii fotografii și videoclipuri într-un carusel pe Instagram.

Ea a descris postarea, „Pe scurt, sunt norocoasă să fiu în viață. Povestea lungă, am scris un album. Începe cu The End. Apare acum. @lupusresearchalliance @llsusa”.

Halsey va dona încasările din „The End” către The Leukemia & Lymphoma Society, precum și Lupus Research Alliance, etichetându-le și în postările pe rețelele sociale.

Halsey s-a despărțit de Alev Aydin anul trecut. Cei doi au împreună un fiu pe nume Ender. Cântăreața a solicitat custodia legală comună la vremea respectivă. Cu toate acestea, ea a cerut custodia fizică completă. De asemenea, ea i-a acordat lui Alev „vizită rezonabilă”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)

„Custodia legală comună” înseamnă că Alev are dreptul prin lege să aibă un cuvânt egal în deciziile majore luate cu privire la educația lui Ender. Va putea decide inclusiv unde merge el la școală și care va fi religia sa.

 

2Shares

Aura Mereuta

https://shok.md