A fost înscenat! Dava, criticat după ce a cumpărat un apartament unei bătrâne din Tiraspol

 A fost înscenat! Dava, criticat după ce a cumpărat un apartament unei bătrâne din Tiraspol

Dava a cumpărat acum câteva zile,  un apartament pentru o bătrână din Tiraspol, care a fost alungată din casă, de propria fiică. Despre fapta sa, bloggerul a anunța pe pagina lui de Instagram, unde a fost și criticat de unii internauți. Aceștia susțin că nu trebuia să facă public, întrucât cu faptele bune nu se laudă, relatează SHOK.md.

În apărarea lui Dava a venit colega sa, Olga Orlova, după ce un influencer din Rusia a spus că totul a fost înscenat. Interpreta susține că unii oameni nu fac nimic pentru societate, doar știu să acuze.

„Dacă nu ajuți, este rău, dacă ajuți și publici, înseamnă că te promovezi. Dacă ajuți și nu postezi, înseamnă că minți că ai ajutat. Băieți, hotărâți-vă o dată.

Calmați-vă. Fiecare ajută pe cine vrea și cum vrea. Aceasta este treaba personală a fiecăruia! Iar „judecătorii de pe canapea” nu vor da niciodată mei păsărilor, nu mai vorbim deja despre cumpărarea unui apartament pentru o bunică”, a spus Orlova în Story.

Dava a rămas profund impresionat de istoria unei bunicuțe din Republica Moldova. Pe pagina de Instagram a unui blogger, pe nume Gleb, a văzut un videoclip în care ajută oamenii în situații dificile. Artistului rus i-a atras atenția în special, la soarta bătrânei, care s-a plâns că a fost bătută și alungată de acasa de propria fiică, în vârstă de 44 de ani.

A plecat în Moldova pentru a face o surpriză de Crăciun, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta a procurat un apartament pentru că bătrâna să aibă propriul acoperiș deasupra capului și să nu mai fie nevoită să-și petreacă zilele în stradă. A invitat-o pe bătrânică în noua locuință, fără să îi spună ce o așteaptă. Ajunși, acesta a întrebat-o dacă crede în minuni și la ce visează de Revelion sau Crăciun.

„Visez la o casă și să am ce mânca ”,a spus bătrâna. Și în clipa aceea, Dava i-a dat cheile de la apartament.

Dava trebuia să participe la fesivalul«Песня года», dar a decis să petreacă această zi într-un mod diferit. A plecat în Moldova să-i dea un apartament unei bunici și să o facă fericită.

Пост Ольги Орловой

Citește și