(VIDEO) Dava i-a cumpărat un apartment unei bătrâne din Tiraspol: Artistul a venit personal să-i dea cheile, după ce i-a aflat povestea, din internet

 (VIDEO) Dava i-a cumpărat un apartment unei bătrâne din Tiraspol: Artistul a venit personal să-i dea cheile, după ce i-a aflat povestea, din internet

Dava a făcut un dar generos, un apartament, unei bătrâne din Tiraspol, care locuia afară și a fost alungată din casă, de propria fiică, „minunile există, în acest an eu voi fi Moș Crăciun”, a menționat bloggerul, scrie SHOK.md.

Dava a rămas profund impresionat de istoria unei bunicuțe din Republica Moldova. Pe pagina de Instagram a unui blogger, pe nume Gleb, a văzut un videoclip în care ajută oamenii în situații dificile. Artistului rus i-a atras atenția în special, la soarta bătrânei, care s-a plâns că a fost bătută și alungată de acasa de propria fiică, în vârstă de 44 de ani.

A plecat în Moldova pentru a face o surpriză de Crăciun, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta a procurat un apartament pentru că bătrâna să aibă propriul acoperiș deasupra capului și să nu mai fie nevoită să-și petreacă zilele în stradă. A invitat-o pe bătrânică în noua locuință, fără să îi spună ce o așteaptă. Ajunși, acesta a întrebat-o dacă crede în minuni și la ce visează de Revelion sau Crăciun.

„Visez la o casă și să am ce mânca ”,a spus bătrâna. Și în clipa aceea, Dava i-a dat cheile de la apartament.

Dava trebuia să participe la fesivalul«Песня года», dar a decis să petreacă această zi într-un mod diferit. A plecat în Moldova să-i dea un apartament unei bunici și să o facă fericită.

https://www.instagram.com/tv/CXIqvJKF9Sc/

Bătrâna i-a cântat lui Dava, într-un local din Tiraspol, unde au luat masa împreună și cu bloggerul Gleb.

„ Trandafiri moldovenești. Te-am iubit și te iubesc”, a cântat bătrâna.

 

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și