A murit actorul Joe Lara, cel care l-a interpretat pe faimosul Tarzan. Vedeta a sfârșit într-un accident, alături de soție

 A murit actorul Joe Lara, cel care l-a interpretat pe faimosul Tarzan. Vedeta a sfârșit într-un accident, alături de soție
0Shares

Actorul Joe Lara, cel care l-a interpretat pe cunoscutul personaj Tarzan, a murit la vârsta de 58 de ani, într-un cumplit accident aviatic. Vedeta a decedat împreună cu soția lui, victimă și ea în prăbușirea vionului în care se aflau, scrie SHOK.md.

Actorul Joe Lara, vedeta serialului american „Tarzan: The Epic Adventures”, a murit sâmbăt[, potrivit Mediafax. Vedeta a fost victima unui tragic accident aviatic, în care atât acesta, soția lui, dar și alte cinci persoane și-au pierdut viața.

Tragedia a vaut loc în zona orașului Tennessee, când avionul de mici dimensiuni în care Joe Lara și soția lui se aflau, s-a prăbușit, fără nici o șansă de surpraviețuire. Alături de cuplu au mai murit și alte cinci persoane, potrivit autorităților locale și Associated Press.

Potrivit oficialităților, nu a existat nici un supraviețuitor în urma accidentului teribil, în care atât Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, cât și soția lui, autoarea și fondatoarea unui program de dietă, Gwen Lara, au murit. Aeronava în care zburau aceștia, de tip Cessna C501, s-a prăbuşit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce și-a luat zborul la ora 11 dimineața spre Palm Beach, Florida.

Joe Lara s-a născut pe 2 octombrie 1962, în San Diego, California. A devenit cunoscut odată cu interpretarea personajului Trazan din filmul de televiziune „Tarzan în Manhattan” din 1989, dar și a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, între anii 1996-1997, scrie spynews.ro.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune„ American Cyborg: Steel Warrior”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) şi „Doomsdayer”( 2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/