„Mireasa minoră”, Courtney Stodden, s-a logodit. Cine este și cu ce se ocupă noul ei soț

 „Mireasa minoră”, Courtney Stodden, s-a logodit. Cine este și cu ce se ocupă noul ei soț

Courtney Stodden a anunțat pe pagina sa personală de Instagram că urmează să se căsătorească cu noul ei iubit. Chris Sheng, un cunoscut om de afaceri, a cerut-o deja în căsătorie pe ”mireasa minoră”, scrie SHOK.md.

Courtney Stodden a lansat fericita veste printr-o postare pe Instagram. Tânăra de 26 de ani le-a arătat urmăritorilor săi un clip cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la Chris Sheng. „Mireasa minoră” este în culmea fericirii și în descrierea filmulețului pe care l-a făcut public pe Instagram cu inelul de logodnă a scris: ”Am spus DA… oh și inelul m-a făcut să mă înfricoșez la cât este de frumos.”

Tânăra a declarat pentru presa internațională că nu se mai gândea la căsătorie, însă viața i-a oferit o surpriză și în acest moment se iubește nebunește cu Chris Sheng, un cunoscut om de afaceri.

„Nu m-am gândit că mă voi căsători din nou, dar iată-mă”, a spus Courtney pentru Fox News.

Courtney Stodden s-a căsătorit cu Doug Hutchinson pe vremea când fata era o adolescentă în vârsta de 16 ani și actorul avea 51 de ani. La momentul respectiv cei doi au fost în atenția presei pentru diferența enormă de ani dintre tânârâ și celebrul actor.

Potrivit spynews.ro, foștii soți au avut mari probleme în cuplu pentru că tânăra a pierdut o sarcină în anul 2016. Courtney Stodden a spus că despărțirea lor a fost provocată de avortul spontan pe care îl suferise tânăra.

„Cred că atunci când un cuplu se confruntă cu o cumpănă, oricare ar fi acesta, fie se ajunge la despărțire, fie partenerii se apropie. Cred că acum suntem într-un fel de punct de răscruce și încercăm să ne dăm seama”, a declarat atunci Courtney Stodden.

Stodden a dorit să explice situația pe care a avut-o cu fostul soț și a postat un mesaj pe Instagram în care a vorbit despre faptul că bărbatul o facea să se simtă ”unică” și ”specială”.

„Când eram copil, m-am plimbat prin toată lumea și mi-am apărat fosta căsnicie. Actorul Doug Hutchinson (cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Percy din The Green Mile) s-a căsătorit cu mine când aveam 16 ani. El avea 50. Acum știu că eram abuzată. M-a făcut să cred că eram specială, că asta era o circumstanță unică și specială. Acum știu adevărul. Nu am fost primul copil pe care l-a curtat. Nu eram ”specială”, așa cum m-a făcut pe mine și pe public să credem.”, a povestit tânăra.

Gritco Adriana

https://shok.md/