Coșmarul prin care a trecut Gabriela Damir. „Peste noapte m-am maturizat”

 Coșmarul prin care a trecut Gabriela Damir. „Peste noapte m-am maturizat”

Acum un an, Gabriela Damir a trecut printr-un adevărat coșmar. Tânăra a suferit două avorturi spontane. „Peste noapte m-am maturizat. Acesta sunt problemele și tragediile vieții. Cât e de grea viața unei femei, pentru că un bărbat nu prea înțelege”, a povestit tânăra în cadrul podcastului „Titania”. 

„Eu nu fac parte din categoria de femei căruia îi s-a dat ușor sarcina. 

Am pierdut prima sarcină, la un termen mic. Asta se poate întâmpla la una dintre cinci femei. Nici nu am reușit să realizez ce s-a întâmplat. N-am reușit să analizez. Ei a fost și totul o să fie bine” a menționat Gabriela.

„Au trecut câteva luni și a apărut a doua sarcină. Poate undeva a fost și greșeala mea, că nu m-am consultat cu medicii, nu știam că trebuie să aștepți o perioadă, după pierdere. 

Era deja un termen un pic mai mare și iată atunci la mine s-a oprit planeta. M-am internat în spital.(…)Peste noapte m-am maturizat. Acesta sunt problemele și tragediile vieții. Cât e de grea viața unei femei, pentru că un bărbat nu prea înțelege.

Pe Roma îl durea când mă vedea că sufăr, plâng, dar el îmi zice: totul o să fie bine, gata nu te mai gândi, dar la mine în interior era gata. 

Au urmat complicații, câteva operații, internare de lungă durată, febră 42 și alte probleme”.

Aceasta a adăugat că a urmat o perioadă foarte stresantă pentru ea. „În așa momente, îți vin tot felul de întrebări. De ce mie? Cu ce am meritat? A fost un an greu.

Dar, într-un final totul este bine. Poate într-adevăr așa trebuia să fie”.

După un an de tratamente, Gabriela este de nou însărcinată, în luna a șasea. 

„Eram în vacanță, în Italia când am aflat. Am făcut acolo două teste și când am revenit acasă am mai făcut unu, după care i-am spus lui Roma”.

Gabriela Damir și Roman Burlaca au dat vestea cea mare, chiar în ziua nunții. Bloggerița va deveni mămică pentru prima dată. Cei doi vor deveni părinți de băiețel.