Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry cu despărțirea dacă acesta nu dădea o declarație publică despre relația lor

 Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry cu despărțirea dacă acesta nu dădea o declarație publică despre relația lor

Meghan Markle i-ar fi spus prințului Harry că va pune capăt relației lor dacă acesta nu va confirma public că sunt un cuplu, potrivit Times of London, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Într-un reportaj semnat de Valentine Low, două surse anonime au spus pentru Times că Meghan i-a dat lui Harry un ultimatum cu privire la relația lor, făcându-l pe acesta să intre în panică.

Ea a spus: „Dacă nu dai o declarație care să confirme că sunt iubita ta, o să mă despart de tine”, a declarat sursa pentru Times.

O altă sursă spus că Harry „s-a speriat și a spus: O să mă părăsească”.

Low spune că Harry l-a contactat pe Jason Knauf, responsabilul cu comunicarea publică pentru Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry la acea vreme. Se pare că Harry i-a spus lui Knauf să emită o declarație care să confirme relația lui cu Meghan și să condamne atitudinea rasistă pe care au aborbat-o tabloidele britanice.

Potrivit aceluiași reportaj citat de Insider, Meghan le-a spus angajaților lui Harry că știe „cum funcționează palatul” și că „nu vă pasă de iubită”.

„Angajații lui Harry știau că Meghan este diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea. În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca cei doi să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: „Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”.