(foto) A scos Ferrari-ul la promenadă! Inna, surprinsă alături de iubitul său, în bolidul de sute de mii € primit cadou

 (foto) A scos Ferrari-ul la promenadă! Inna, surprinsă alături de iubitul său, în bolidul de sute de mii € primit cadou

Inna și-a scos Ferrari-ul la promenadă pe străzile din România. Interpreta a fost surprinsă de cancan.ro, în trafic, alături de partenerul său.  La volanul mașinii primită de la Global Records, drept mulțumire că a „rupt” topurile internaționale și a devenit cea mai ascultată artistă din Europa se afla iubitul interpretei, Deliric.

La finalul lunii trecute, printre râuri de șampanie la LOFT, Inna a primit o bijuterie pe patru roți, un Ferrari F8 Spider, de culoare roșie. Prețul mașinii? 350.000 de euro! Ăsta, da, cadou, nu glumă! După ce a luat cheia, artista s-a urcat la volan și a apăsat pedala până la podea. Muzica s-a oprit, iar sunetul de motor puternic, V8, i-a asurzit pe toți cei prezenți la eveniment.

Acestea sunt, practic, primele imagini cu Inna, în trafic, în superbul Ferrari F8 Spider primit de la Global Records. „Regina vizualizărilor” de pe YouTube a întors, logic, toate privirile. Cei doi au fost până la Arenele Romane, Deliric conducând cu mare atenție. Lucru care nu trebuie să surprindă, având în vedere că în mâinile lui se aflau nu mai puțin de 350.000 de euro. În dreapta lui, cântăreața a fost super relaxată, semn clar că mașina este pe placul ei.

Reamintim că Inna a primit „trofeul” după ce a reprezentat România la nivel internațional și a devenit un ambasador global. Tema petrecerii organizate pentru înmânarea marelui premiu a fost bazată pe cursele de mașini, un indiciu mare care probabil a îndrumat-o pe artistă către cadoul special, un Ferrari F8 Spider. Pe macheta care se afla la intrarea în LOFT era scris „Inna Race to the Top”.

Citește și