„Acest orășel unește destine, oferă posibilități și adună oameni frumoși”: Cu ce mesaje inedite au venit vedetele de Ziua Orașului

 „Acest orășel unește destine, oferă posibilități și adună oameni frumoși”: Cu ce mesaje inedite au venit vedetele de Ziua Orașului

De Ziua Orașului Chișinău, care împlinește 585 de ani astăzi. mai mulți artiști, bloggeri și persoane publica au venit cu cele mai frumoase gânduri și urări pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md.

„La mulți ani, Chișinău! Acest orașel unește destine, oferă posibilități și aduna oameni frumoși. Chișinău, te iubim”, este mesajul transmis de blogerița Diana Rimis.

https://www.instagram.com/p/CVAMrf_Nfpe/?utm_source=ig_web_copy_link

Designerul Natalia Platon are motiv dublu de sărbătoare: „14 octombrie in calendar. Astăzi am două motive pentru care aș ridica păharul: ziua de nastere a mamei mele, și desigur Ziua orășelului Chișinău. La mulți ani celor care sărbătoresc!”.

https://www.instagram.com/p/CVAJ5QRtFEk/?utm_source=ig_web_copy_link

Și artista Gloria Gorceag a scris o urare pe pagina ei de Instagram: „Noi suntem chișinăuieni. Și tare vrem să ne vedem orașul cât mai verde, cât mai curat, cât mai prietenos cu familiile cu copii, pentru că da, abia după ce împingi un cărucior înțelegi de ce ai nevoie de un trotuar pavat ca lumea. Vrem ca orașul nostru să nu arate ca o parcare uriașă.
Noi știm că avem arhitecti buni ca sa construiasca frumos, știm că avem sculptori și pictori ca să-și lase amprenta pe străzile orașului, știm că se poate de făcut să fie și la noi ca în afară și mai trebuie să știm că toate schimbările pornesc în primul rând de la noi, de la chișinăuieni”.

https://www.instagram.com/p/CVAZDBitlxc/?utm_source=ig_web_copy_link

Interpretul Ionel Istrati a scos o imagine din arhivă, făcută în anul 1995, unde stă alături de mama sa în fața Catedralei. La descriere a scris: „La mulți ani Chișinău!”.

https://www.instagram.com/p/CVAJUiFosTZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Și artista Kătălina Rusu are sărbătoare dublă: „Astăzi nu e doar despre Chișinău, astăzi e despre noi! La prima noastră aniversare sub inima mea se zbătea o altă mică inimioară, astăzi, țin în brațe două prințese, două binecuvântări. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce ni se întâmplă. La mulți ani nouă.”.

https://www.instagram.com/p/CVAkCdGNWep/?utm_source=ig_web_copy_link

„La mulți ani Chișinău”, a scris Natalia Gordienko.

https://www.instagram.com/p/CVAREdxgKHr/?utm_source=ig_web_copy_link

Dorin Galben i-a urat Chișinăului: „La mulți ani! Îți doresc să ai locuitori care să te respecte, turiști care să te descopere, mai puține ambuteiaje, transport public de calitate și taxiuri suficiente, chiar și atunci când plouă sau sunt zile de sărbătoare.

Astăzi m-am bucurat să văd pe străzile Chișinăului mașina unei companii de taxi din Ucraina, cu care am circulat de mai multe ori când am fost la Odesa. Avea și un mesaj drăguț dedicat orașului nostru. Plăcut gest. ce

https://www.instagram.com/p/CVAtScDIITM/?utm_source=ig_web_copy_link

„Noroc, Chișinău și la mulți ani!”, a menționat Lili Lozan pe pagina ei de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CVAXcAutJl-/?utm_source=ig_web_copy_link