Actorul Jamie Dornan a dezvăluit că se afla în carantină în Australia când tatăl său a murit de Covid

 Actorul Jamie Dornan a dezvăluit că se afla în carantină în Australia când tatăl său a murit de Covid
0Shares

Jamie Dornan, actorul care a jucat rolului lui Christian Grey din pelicula “Fifty Shades of Grey”, a dezvăluit că se afla în carantină, într-un hotel din Australia, în timp ce tatăl tău era răpus de Covid. Dornan a declarat într-un interviu recent că 2021 a fost cel mai greu an al vieții sale, scrie SHOK.md cu referire la The Guardian.

“2021 a fost cel mai prost an și cel mai greu din viața mea. Au fost vremuri grele din multe motive şi nu doar pentru mine, pentru mulţi oameni. Încercăm să trecem peste şi sper că suntem cu mintea intactă”, a declarat actorul într-un interviu pentru publicația The Sun.

Tatăl lui Jamie Dornan a murit în luna martie a anului trecut, în Irlanda de Nord. Bărbatul a suferit o operație la genunchi, iar în urma internării în spital s-ar fi infectat cu coronavirus.

Atunci când a aflat de deces, actorul se afla în Australia, unde trebuiau să aibă loc filmările pentru miniseria “The Tourist”. Dornan fusese plasat în carantină, într-un hotel, unde trebuia să mai stea încă patru zile în izolare.

Tatălu lui Jamie Dornan, Jim, era medic obstetrician-ginecolog la spitalul Royal Victoria din Belfast.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/