Schimb de replici aprinse între Chicu și Alaiba: Băiețele, ești cel mai „jmecher” din gașca de analfabeți

 Schimb de replici aprinse între Chicu și Alaiba: Băiețele, ești cel mai „jmecher” din gașca de analfabeți
0Shares

Comentariul ministrului Justiției referitor la publicarea facturilor la gaz de funcționeri publici a stârnit un schimb de replici aprinse între fostul premier Chicu, care l-a criticat, și deputatul PAS Dumitru Alaiba. „Băiețele, pari cel mai „jmecher” din gașcă. Lasă-te de porcării”, i-a răspuns Chicu, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

„Da matale ai fost vreodată la protest? A.. da, ai fost, scuze. Iunie 2019, pe scena cu Plahotniuc”, a scris într-un comentariu Alaiba.

„Alaiba , băiețele. Tu pari cel mai jmecher din toată gașca de analfabeți. Cred că înțelegi bine cum o veți termina. Fii băiat deștept, lasă-te de porcării, băiete”, i-a răspuns Chicu.

Analistul politici Dionis Cenușă a criticat declarațiile ministrului Justiție, Sergiu Litvinenco, referitor la funționarii de stat care își publică facturile. Acesta susține că Litvinenco „trebuie să-și retragă dreclarațiile și să-și ceară scuze publice”.

Fostul prim-ministru, Ion Chicu susține că „zeci de mii de moldoveni rabdă povara facturilor insuportabile, în speranța oarbă că un potlogar va face reforma justiției”. Acesta susține că Litvinenco sperie lumea cu „represalii”.

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, le sugerează funcționarilor angajați la stat să nu se mai plângă pe factura la gaz pentru că „în loc de publicitate, ar putea să atragă atenția inspectorilor de integritate și procurorilor”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. Totodată, Litvinenco a menționat că prin astfel de postări „lacrimogene”, „ies la iveală nu atât sumele, ci metrii pătrați în care locuiesc”.

După ce Sergiu Litvinenco, le-a sugerat funcționarilor angajați la stat să nu se mai plângă pe factura la gaz pentru că „în loc de publicitate, ar putea să atragă atenția inspectorilor de integritate și procurorilor”. Fadei Nagacevschi susține că astfel Litvinenco a decis „să apere guvernarea prin a avertiza oamenii să nu publice facturile la gaz”. Potrivit lui, pentru astfel de declarații, într-un stat de drept, ministrul Justiției „și-ar da demisia”.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/