Actorul Jason Momoa, testat pozitiv pentru Covid-19 în timpul filmărilor la „Aquaman 2”

 Actorul Jason Momoa, testat pozitiv pentru Covid-19 în timpul filmărilor la „Aquaman 2”
0Shares

Actorul Jason Momoa, care tocmai şi-a revenit după răni suferite la începutul filmărilor pentru „Aquaman 2”, a contractat Covid-19, scrie SHOK.md cu referire la click.

Jason este bine, din fericire, şi în izolare după ce a fost testat pozitiv (…). Toată lumea speră la o însănătăşire şi o revenire rapide pe platou”.

Echipa speră să fie vorba despre „un caz unic”. „Siguranţa tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important şi toată lumea este testată regulat” (…). Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijoraţi cu privire la filmările ce se anunţă foarte aglomerate”, spun aceștia.

În 2018, „Aquaman”, regizat de James Wan , a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

Filmările celei de-a doua părţi, intitulată „Aquaman şi Regatul Pierdut”, au început la sfârşitul lunii iunie, potrivit unei imagini publicate pe contul de Instagram al regizorului. „Aquaman 2” ar trebui să fie lansat pe 14 decembrie 2022.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/