Actorul Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”. Reacția pe care a avut-o la primirea veștii

 Actorul Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”. Reacția pe care a avut-o la primirea veștii

Peace Love et plus si affinites Wanderlust 2012 Real David Wain Paul Rudd Jennifer Aniston. Collection Christophel © A Hot Dog / Apatow Productions,Image: 349268542, License: Rights-managed, Restrictions: Restricted to editorial use related to the film or the individuals involved (producers, directors, authors, actors, etc.) The rights of publicity of any person depicted in the photos are not granted Mandatory credit of the film company and photographer, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Paul Rudd, actorul afabil cunoscut în special datorită rolului din din filmul Marvel „Ant-Man”, a fost numit miercuri de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, alăturându-se astfel altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney şi Bradley Cooper, relatează SHOK.md, cu referire la digi24.

Rudd, în vârstă de 52 de ani, a cărui carieră se întinde pe 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca şi soţia lui. „Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: „Ce?””, a declarat el pentru People. „Ea a fost uluită”, a spus actorul descriind reacţia soţiei sale, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. „După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: „O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

EDITORIAL USE ONLY Paul Rudd during the filming for the Graham Norton Show at BBC Studioworks 6 Television Centre, Wood Lane, London, to be aired on BBC One on Friday evening.

Paul Rudd a jucat rolul iubitului binevoitor al personajului extravagant Phoebe interpretat de Lisa Kudrow în comedia TV „Friends” şi, mai târziu, a acceptat roluri mai ample, în comedii precum „Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în „Captain America: Civil War” şi ”Avengers: Endgame”.

Rudd, care are doi copii, va juca în „Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV „The Shrink Next Door”.

Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut cel mai sexy bărbat în viaţă, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018.

Rudd a glumit spunând că se aşteaptă ca viaţa lui să se schimbe radical după ce a primit acest titlu anual. „Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat el. „Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul.

Ediţia dublă specială a revistei People urmează să apară vineri la chioşcurile de presă din SUA.