Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă

 Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă
0Shares

Will Smith este unul dintre cei mai charismatici actori de la Hollwood, iar asta demonstrează comediile în care starul a jucat şi pentru care a fost apreciat. În spatele acestei imagini perfecte, actorul, la fel ca multe alte vedete, a avut momente de slăbiciune şi a vrut să recurgă la un gest extrem – sinuciderea, scrie SHOK.md cu referire la clickpentrufemei.ro.

Un pas important din cariera lui Will Smith este lansarea propriului serial documentar „Will Smith: The Best Shape of My Life‟ („Will Smith: Cea mai bună formă a vieţii mele‟). Documentarul are la bază povestea actorului cu lupta de a pierde 10 kilograme în 20 de săptămâni şi oferă, în acelaşi timp, detalii despre sănătatea lui mintală şi despre stările pe care le-a avut, de-a lungul timpului.

La un moment dat, în trailer, actorul se aşază la masă, lângă cei trei copii ai săi, Willow, Hayden şi Trey Smith şi spune că: „A fost singurul moment din viaţa mea când am luat în considerare să mă sinucid‟. Deşi nu este clar care a fost momentul în care Smith şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple, starul a specificat că este pe care să le arate oamenilor cât de puţine lucruri ştiu despre el.

Familia lui Smith a fost deschisă în trecut cu problemele de sănătate mintală. Willow, fiica lui Will, a vorbit, la un moment dat despre anxietate şi despre cum se manifestă: „Există ruşine, există vinovăţie, există tristeţe, există confuzie şi faptul că nu vrei să vorbeşti cu cineva despre asta ca să îi spui: mă simt nebun, aşa că pur şi simplu nu spui nimic‟.

e asemenea, actorul Will Smith şi-a arătat compasiunea pentru cei care se confruntă cu anxietate. În iunie, starul de film i-a transmis un mesaj de susţinere campioanei de tenis, Naomi Osaka, care s-a retras de la Openul Francez din cauza depresiei: „Hei Naomi, ai dreptate. Sunt aici cu tine‟, a scris vedeta, pe Instagram.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/