(FOTO) Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos”

 (FOTO) Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos”

Actrița și cântăreața americană Chrissy Metz (40 de ani) a vorbit deschis despre problemele cu greutatea. Cunoscută pentru rolul iconic din show-ul “This is us”, actrița se află de mulți ani într-o luptă cu kilogramele suplimentare. Iată că, în sfârșit, prin perseverență și voință, Metz a reușit să dea jos circa 45 de kilograme în mai puțin de jumătate de an, scrie SHOK.md cu referire la unica.ro.

Chrissy Metz a reușit această performanță adoptând o dietă cu mai puține calorii decât obișnuia să consume în mod normal. Astfel, prin deficit caloric și un program zilnic de mișcare, actrița și-a atins scopul. „Tot ce am făcut a fost să am o dietă de 2000 de calorii și să merg 20 de minute zilnic”, a spus actrița.

Nutriționiștii spun că dezechilibrul caloric duce adesea la acumularea kilogramelor suplimentare. Stilul de viață al omului modern care consumă des alimente procesate, bogate în calorii, și care nu mai are timp să facă mișcare, predispune la problemele cu greutatea. Dar dacă vom consuma mai puține calorii și ne vom mișca mai mult, atunci va intervine pierderea kilogramelor.
Chrissy Metz a slăbit un număr mare de kilograme într-un timp scurt, în cinci luni, și din cauza presiunii pe care o resimte în lumea artistică. Metz a ajuns cu greu să se simtă confortabil în pielea ei, din cauza prejudecăților celorlalți, ea dorindu-și mai mult să fie sănătoasă, nu neapărat să aibă o siluetă trasă prin inel.
„Vreau să am un corp sănătos și fit, dar nu să fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, a mai spus actrița în interviu.

 

Chrissy Metz Weight Loss 2022. Know The Secret Now.

Maria Palade

https://shok.md/