Actrița Helen George a născut al doilea copil. Vedeta a publicat prima fotografie cu noul membru al familiei

 Actrița Helen George a născut al doilea copil. Vedeta a publicat prima fotografie cu noul membru al familiei

Actrița Helen George din serialul de succes de pe BBC ”One Call The Midwife” a născut al doilea copil cu colegul ei de platou Jack Ashton. Vedeta a publicat un mesaj emoționant însoțit de prima fotografie a noului membru al familie.

Potrivit cancan, Helen, în vârstă de 37 de ani, care o interpretează pe Trixie Franklin în drama BBC, se pare că a născut la Spitalul St Thomas din Londra. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de colegul ei de platou Jack Ashton. După o căsnicie eșuată cu Oliver Boot în 2015, aceasta a început să lege o conexiune cu Jack Ashton în 2016, în timpul unor filmări de Crăciun.

A doua oară a fost cu noroc pentru Helen George, iar în luna iunie a acestui an, fericitul cuplu a anuțat că așteaptă al doilea copil:

”Coacerea numărului 2. Este așteptat în luna decembrie” , a dezvăluit actrița pe contul personal de Instagram.

La scurt timp după ce a dat naștere noului membru al familiei, Helen George a publicat prima fotografie cu micuțul în timp ce stătea la pieptul tatălui său. Compleșită de emoții, actrița a imortalizat momentul și i-a amintit proaspătului tătic faptul că va trebui ”să împartă” ziua de naștere cu cea a micuțului:

„Cea mai fericită dintre zilele de naștere, dragostea mea. Ce săptămână. Și pentru totdeauna îți vei împărți săptămâna zilei de naștere cu al doilea copil.  Îmi pare rău că nu am putut să-mi mai țin picioarel strânse”, a fost mesajul haios al actriței.

Într-un interviu acordat revistei ”Stella”, ea a spus: „Jack mă face mereu să râd cu adevărat. Este incredibil de amabil și cu picioarele pe pământ. Este un tată grozav”.