(video) Nebunie în a doua seară de semifinale la SuperStar: Voci de aur au clacat și au fost eliminate. Printre acestea și Andrei Serjant

 (video) Nebunie în a doua seară de semifinale la SuperStar: Voci de aur au clacat și au fost eliminate. Printre acestea și Andrei Serjant

Nebunie în a doua seară de semifinale la SuperStar, alți 8 concurenți curajoși și cu voci incredibile au urcat pe scena SuperStar și au încercat să demonstreze că merită un loc în marea finală. Printre aceștia a fost și moldoveanul Andrei Serjant. Tânărul în vârstă de 21 ani a interpretat două melodii în engleza dar, din nefericire, nu a reușit să meargă mai departe, relatează SHOK.md.

Prima melodie pe care a interpretat-o Andrei în semifinală a fost „American Idiot”. Potrivit lui Smiley, Andrei nu are „atitudine” pentru această piesă: „Andrei nu e pe genul acesta și felul în care se mișca, era o stângăcie”.

A doua piesă interpretată de Andrei a fost  „Iris”, Goo Goo Dolls. 

La final Smiley a spus „Mie îmi place foarte tare Andrei, un bărbat cu suflet mare. Dacă vei face treaba aceasta în continuare, dragostea care o ai tu pentru muzică îți va fi înapoiată însutit”, iar Carlas a adăugat că „a cântat mai bine a doua oară, el este omul ultimei piese”.

Andrei a relatat că pasiunea pentru o muzică pornește din 2013, când a văzut la televizor un film despre un cântăreț de stradă, la care a zis că vrea chitară și vrea să facă muzică. Părinții l-au încurajat pe Andrei, așa că ziua următoare chitara i-a fost adusă acasă.

În timp a reușit să devină chiar el eroul acelui film, cântă în stradă și spune că de la început se simțea foarte intimidat, cânta când nu trecea nimeni.

În urma primelor două semifinale, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Jugănaru și Romina Apostol s-au calificat în live-uri.

Maria Ojică și Bianca Bîsceanu mai au o șansă să ajungă în finală, dacă vor fi votate de public.

Show-ul  este difuzat, la Pro TV Chișinău.