Adda, copleşită de durere: A murit un membru din familia artistei. „Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia”

 Adda, copleşită de durere: A murit un membru din familia artistei. „Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia”

 Adda trece prin momente dureroase. Bunicul său s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Anunțul trist a fost făcut de artistă pe o rețea de socializare, unde i-a adus și un ultim omagiu.

„Dragă Tata Sandu! Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă curajul. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile. Dragostea de țară, dragostea față de folclor și cântec. Mă bucur că m-ai văzut mireasă, și sunt atât de mândră că îți port numele, atât eu cât și strănepotul tău, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin în lumină!”, este mesajul interpretei.

Artista a publicat și un video emoționant cu bunicul său, 

Recent, Adda a anunțat că se retrage din viața publică, după ce medicii i-au tratat greșit o boală. „A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella”, a menționat interpreta pe o rețea. Artista urmează să primească un tratament agresiv, întrucâ boala a dat complicații.

Adda a oferit mai multe detalii despre tratamentul chinuitor pentru borelioză, care la început acum două luni. Artista susține că ia câte 26 de pilule pe zi, ceea ce îi provoacă „amețeli și stări de rău”, dar nu se lasă bătută și încearcă să-și reia activitățile.

Citește și