ADDA se retrage din viața publică! Medicii i-au tratat greșit o boală timp de un an și jumătate

 ADDA se retrage din viața publică! Medicii i-au tratat greșit o boală timp de un an și jumătate

ADDA a anunțat că se retrage din viața publică, după ce medicii i-au tratat greșit o boală. „A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella”, a menționat interpreta pe o rețea. Artista urmează să primească un tratament agresiv, întrucâ boala a dat complicații.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie sa îmi paralizeze anumite părti ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te musca animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea.

Artista a mai spus că nu va face scandal și speră că medicii să „nu mai trimită pacienții pe piste greșite, poate exemplul meu va ajuta la informare, prevenire și tratare la timp”.

https://www.instagram.com/p/CaAnuZ-oPEQ/?utm_source=ig_web_copy_link