Adevărul despre despărțirea lui Justin Bieber de Selena Gomez. Ce spune soția artistului: Îmi este greu să vorbesc despre asta

 Adevărul despre despărțirea lui Justin Bieber de Selena Gomez. Ce spune soția artistului: Îmi este greu să vorbesc despre asta

Ani l-a rând s-a speculat că Hailey a fost cea care i-a separat pe Justin Bieber și Selena Gomez, în 2018. Invitată în cadrul podcastul „Call Her Daddy”, vedeta a răspuns pentru prima dată întrebărilor legate despre rolul pe care l-a jucat în despărțirea celor doi.

Potrivit eva.ro, timp de opt ani de zile, Justin Bieber s-a iubit cu Selena Gomez. În ochii multor fani ei au format cuplul perfect. La începutul anului 2018, ei au anunțat separarea. În același an, Justin Bieber a început o relație cu Hailey Bieber, care i-a devenit soție.

„Când el (n.r. Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată.”, a spus Hailey spulberând orice speculații.

Deși Hailey a recunoscut că există situații în care aceste lucruri se pot întâmpla, ea a spus că nu acesta era cazul ei și al lui Justin atunci când au decis să deschidă un nou capitol împreună.

Hailey și Justin au început să se întâlnească la sfârșitul anului 2014 și s-au despărțit un an mai târziu. Hailey și Justin Bieber s-au împăcat în 2018, după ce cântărețul și Selena abia se despărțiseră de câteva luni.

„Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva”, a adăugat Hailey.

„Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar, știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă, a fost lucrul potrivit.”

Ce spune Hailey Bieber despre relația soțului ei cu Selena Gomez

„Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că, respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătoreească, să-și continue viața în acest fel.”

Ea a adăugat „Și îmi este greu să vorbesc despre asta pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor.

Din nou, pentru că a fost relația lor și sincer respect asta foarte profund, dar știu ce a fost acolo atunci când ne-am reluat relația și știu ce a trebuit să se întâmple pentru a ne împăca într-un mod sănătos.”

Hailey a mai lăsat de înțeles că nu ar fi reluat niciodată relația și nu s-ar fi căsătorit cu Justin dacă ar fi avut dubii că acel capitol cu Selena nu a fost complet închis.