AFLĂ CE CUVINTE TE CARACTERIZEAZĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

 AFLĂ CE CUVINTE TE CARACTERIZEAZĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Ce verb și atribut te caracterizează în funcție de zodia ta!

Nativii fiecărei zodii sunt înclinați către anumite comportamente și trăsături, scrie SHOK.MD, cu referire la kudika.ro/. Ce verb și ce atribut te caracterizează în mod dominant, află în continuare!

Berbec

Verb: a vrea

Atribut: curaj

Dacă ești Berbec, ești ca un copil. Vrei totul, vrei acum și vrei din tot sufletul! Întotdeauna lupți cu energia la maximum pentru ce-ți dorești. Când îți pui ceva în minte, nu te lași până nu obții.

Taur

Verb: a avea

Atribut: hotărât

Pentru Tauri este foarte important să aibă bani, bunuri, confort. Siguranța financiară și cea familială sunt primele pe lista de priorități, pe care le îndeplinesc mereu, cu multă perseverență.

Gemeni

Verb: a ști

Atribut: sociabil

Comunicarea este punctul forte al Gemenilor. Vorbesc despre orice, sunt mereu dornici să știe, să învețe, să afle noutăți, să ia primii pulsul evenimentelor. Adoră să fie ascultați și lăudați!

Rac

Verb: a simți

Atribut: empatic

Sensibilitatea Racilor este cunoscută. Ei trec totul prin filtrul fin al inimii, meditează și reflectează mult, au sentimente și presentimente copleșitoare. Știu să asculte și să înțeleagă suferințele.

Leu

Verb: a face

Atribut: puternic

Cei născuți în zodia Leului sunt obișnuiți să acționeze. Se fac remarcați și își câștigă bătăliile prin propriile forțe. Au încredere în ei și nu se dau în lături de la distracție, nici de la responsabilități.

Fecioară

Verb: a analiza

Atribut: organizat

Una dintre cele mai raționale, meticuloase și practice zodii, Fecioara analizează tot și pe toți la sânge, chiar și pe sine însăși. Este calculată și îi place să iasă în evidență apropiindu-se de perfecțiune.

Balanța

Verb: a visa

Atribut: idealist

Balanța este genul de persoană care caută partea bună și frumoasă a oricărui lucru. Adoră armonia și visează în secret la o lume lipsită de răutate și de nedreptate. Nu de puține ori este dezamăgită.

Scorpion

Verb: a dori

Atribut: pasional

Scorpionul este dornic să acumuleze informații, mai ales secrete, să stârnească pasiuni, să lase urme adânci în suflet. Pune pasiune în tot ceea ce face și este adesea un mister pentru cei din jur.

Săgetător

Verb: a trăi

Atribut: optimist

Independent, Săgetătorului îi place viața și se bucură din plin de toate experiențele pe care le trăiește. Consideră momentul prezent cel mai important, dar este mereu senin și entuziast cu privire la viitor.

Capricorn

Verb: a munci

Atribut: ambițios

Capricornul face eforturi mari și munceste mult pentru a-și atinge țelurile. Este matur, calculat, dedicat. foarte hotărât și neobosit când este vorba despre lucrurile cu adevărat importante pentru el.

Vărsător

Verb: a fi

Atribut: original

Îi place să fie o apariție, să atragă atenția asupra lui prin simpla prezență. Prieten cu toată lumea, creativ și nonconformist, găsește întotdeauna o cale (sau mai multe) de a ieși din anonimat.

Pești

Verb: a crede

Atribut: intuitiv

Visător, idealist, Peștele crede în oameni, dar și în Dumnezeu, este spiritual și empatic. Dă de multe ori dovadă de blândețe și bunătate nesfârșite, având propria viziune unică asupra lumii.

Gritco Adriana

https://shok.md/