Regina fitnessului, într-o rochie mulată, care evidențiază perfect silueta de invidiat. VEZI CUM ARATĂ

 Regina fitnessului, într-o rochie mulată, care evidențiază perfect silueta de invidiat. VEZI CUM ARATĂ
0Shares

Tammy Hembrow are una dintre cele mai îndrăznețe garderobe din showbiz. Toate ținutele ei sunt mulate, decupate, decoltate sau ultra scurte… spre bucuria milioanelor ei de fani. Senzația Instagramului, care muncește din greu în sala de fitness pentru formele sale divine, și-a cucerit fanii cu ultimele sale ținute: o rochie ultra mulată și o salopetă în același ton. Ambele se mulează perfect pe corpul ei tonifiat, scrie SHOK.MD, cu referire la peroz.ro/.

Cine este, de fapt, Tammy Hembrow

Tammy Hembrow este un star al Instagram-ului. Cu 12 milioane de urmăritori, modelul fitness, în vârstă de 26 de ani, este o adevărată inspirație pentru pasionații de sport, iar formele sale ar putea să concureze cu ușurință cu cele ale lui Kim Kardashian.

Aceasta și-a construit un imperiu bazat pe imaginea sa. Extrem de activă pe Instagram, Tammy postează tot felul de fotografii din sala de forță, prin care își ține fanii la curent cu cele mai eficiente exerciții pentru obținerea condiției fizice dorite. De asemenea, aceasta nu ezită să-și etaleze silueta de invidiat și în cele mai decupate și colorate costume de baie.

Deşi este tânără, frumoasa blondă este mama unui băiețel pe nume Wolfie, în vârstă de 5 ani și a unei fetițe pe nume Saskia, în vârstă de patru ani. Cu toate acestea, Tammy ar putea cu ușurință să treacă drept sora lor mai mare, căci la cum arată, nimeni nu ar bănui că a trecut prin două sarcini.

Pe lângă postările de pe Instagram, modelul fitness are și un canal de Youtube, unde publică tot felul de antrenamente ce vizează mai multe categorii de mușchi, oferind înformaţii despre cum reuşeşte să se menţină în formă.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/