Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă

 Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă

Actorul de 64 de ani a declarat pe reţelele sociale că a fost achitat de acuzaţia de crimă a colegei lui, Halyna Hutchins, care a murit la 21 octombrie 2021, în timpul filmărilor, când arma din mâna lui Baldwin s-ar fi descărcat accidental. Producătorii au fost sancţionaţi cu o amendă usturătoare, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Alec Baldwin poate răsufla uşurat! Autoritatea care reglementează regimul armelor şi muniţiilor în New Mexico a decis ca producătorii filmului ”Rust” să fie amendaţi pentru neglijenţă şi nerespectarea normelor de siguranţă la locul de muncă.

Baldwin a fost surprins zilele trecute la plimbare prin New York împreună cu soţia lui gravidă, Hilaria Baldwin (38 de ani), şi copiii lor.

Compania de producţie a filmului ”Rust” a fost somată de către inspectorii însărcinaţi să ancheteze regimul armelor şi muniţiilor de pe platoul de filmare să plătească amenda maximă de 139.793 $ pentru neregulile de la filmări.

Alec Baldwin a declarat miercuri, 20 aprilie, că ”acest raport oficial îl exonerează de orice acuzaţie legată de omorârea colegei lui”.

Amenda a fost aplicată după şase luni de la comiterea faptei, iar compania Rust Movie Productions a declarat într-un comunicat că nu este de acord cu decizia şi va face apel în instanţele superioare de justiţie.

Alec şi Hilaria Baldwin aşteaptă încă un copil şi au acasă o întreagă armată de odrasle, pe: Carmen, 8 ani, Maria Lucia, 13 luni, Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, şi Eduardo, de 18 luni.

Maria Palade

https://shok.md/