Alex Velea, imagine rară pe rețelele sociale cu Antonia. Inna nu s-a putut abține: „Așa da gagică!”

 Alex Velea, imagine rară pe rețelele sociale cu Antonia. Inna nu s-a putut abține: „Așa da gagică!”

Au trecut mai bine de doi ani de zile de când a izbucnit pandemia de Covid, însă acum lucrurile au reintrat pe un făgaș normal. În fiecare seară au loc evenimente care mai de care mai inedite, iar vedetele sunt în centrul atenției. Printre acestea se numără și Alex Velea și Antonia, scrie SHOK.md cu referire la profm.

 

Cei doi artiști formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, însă au ales să-și țină departe de ochii curioși ai publicului relația. De curând, însă, aceștia s-au afișat împreună la un eveniment, iar cântăreața a fost în centrul atenției.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, ce i-a pus în valoare silueta perfectă, Antonia a arătat minunat la brațul lui Velea, care a mizat pe o ținută formată din pantaloni albi și tricou, peste care a asortat un sacou în carouri.

Evident, imaginea inedită a adunat mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor: ”Sunteți superbi!”, ”Frumoșilor”, au comentat câțiva dintre fani, în timp ce Antonia a reacționat: ”Așa da gagică!”

Alex Velea, cel mai frumos mesaj pentru Antonia de ziua ei

Sunt admirați, invidiați și iubiți, iar dragostea lor este model pentru mulți. Este vorba despre Antonia și Alex Velea, care au sărbătorit în familie ziua de naștere a cântăreței. Aceasta a împlinit 33 de ani recent, iar primele persoane care i-au urat numai de bine au fost copiii ei și logodnicul.

Alex a ținut să facă publică iubirea pe care o simte pentru Antonia și i-a scris câteva mesaje care au topit-o pe aceasta.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Ție îți mulțumesc că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos să te am. Te iubesc până la moarte și după! La mulți ani fericiți, dragostea mea”, i-a transmis Velea, pentru ca mai apoi să completeze: „Câte piese am scris cu gândul la tine… Ești muza mea. Mă faci fericit! Te ador”.

Maria Palade

https://shok.md/