Nicole Cherry se căsătorește și își botează fetița: Prima imagine cu rochia solistei

 Nicole Cherry se căsătorește și își botează fetița: Prima imagine cu rochia solistei

Nicole Cherry va ține minte întreaga viață data de 19 mai pentru că este una deosebit de importantă pentru ea, cu dublă semnificație. Joi, Nicole Cherry se căsătorește civil cu iubitul ei, Florin Popa, și își botează fetița, pe micuța Anastasia, scrie SHOK.md cu referire la click.

Nicole Cherry și Florin Popa trec prin emoții mari pe 19 mai. Își unesc destinele în fața ofițerului de stare civilă și își botează fetița. Bebelușul va purta numele de Anastasia, căci acesta i s-a arătat în vis artistei în timp ce era însărcinată, conform propriilor declarații.

La petrecerea care va avea loc după cununie și botez vor participa nu mai puțin de 300 de invitați, iar cu siguranță, distracția nu va lipsi nici măcar o clipă. Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din Bolintin-Vale, care aparține familiei Bădălău. Nicole ne-a vorbit recent despre emoțiile pe care le resimte în privința evenimentului, însă speră că totul va decurge conform planurilor.

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, ne-a declarat Nicole Cherry.

image
Nicole Cherry s-a fotografiat în rochia de mireasă

Nicole Cherry a distribuit pe contul personal de Instagram câteva imagini de la eveniment. Artista strălucește, la propriu și la figurat, și poate fi vizibil, cu ochiul liber, cât de fericită este. Nicole nu a ținut cont de bani atunci când a venit vorba despre alegerea vestimentației Anastasiei, iar fetița este încălțată cu o pereche superbă de pantofi, plini de pietricele care atrag atenția!

image

Maria Palade

https://shok.md/