(VIDEO) „Am pierdut părinții și sora, la 4 ani”: Tragedia unei tinere care a fost crescută de nași

 (VIDEO) „Am pierdut părinții și sora, la 4 ani”: Tragedia unei tinere care a fost crescută de nași

Tânără de 23 de ani, Mariana Nistor a povestit în cadrul unui monolog, despre momentele grele din viața sa. Ea din fragedă copilărie, la vârsta de 4 ani a rămas fără părinți și unica soră. A fost crescută de nași, care inclusiv au luptat, pentru ca Mariana să nu rămână fără casa părintească, scrie SHOK.md.

„La vârsta de 4 ani a murit familia mea. Am fost adoptată de sora tatălui meu, de nașii părinților mei. Mama a murit pentru că avea cancer, iar tatăl a murit în casă, intoxicat (a fost o scurgere de gaz) și sora mea era bolnavă grav, nu putea vorbi, merge. Medicii au scăpat-o jos, chiar la naștere. Nu știu cum, dar ea a ajuns  la orfelinat și a murit acolo”, povestește tânăra.

Nași au luptat, pentru ca Mariana să nu rămână fără casa părintească:

„Bunica voia să îmi i-a casa, care mi-au lăsat-o părinții. Dar sora tatălui meu a fost cea care a avut grijă ca locuința să îmi rămână mie. Acum o dau în chirie. În copilărie am avut parte de grijă, de iubire, nu am simțit nici o diferență dintre mine și copiii nănășicăi. Am amintiri foarte frumoase”, spune Mariana.

Puternică și mulțumită de viață, tânăra vine cu un mesaj emoționant:

„Nimeni în viața nu este vinovat că mi-a murit părinții. Eu le mulțumesc foarte mult nașilor, că au fost alături și nu m-au lăsat. Eu îi iubesc foarte mult pe nanășica și nănășelu și mereu o să le fiu alături”.

Vezi mai multe detalii în interviul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/