Boris Johnson și-a deschis cont de TikTok, iar oamenii îi cer demisia: „Să facă un videoclip cu rutina de aranjare a părului”

 Boris Johnson și-a deschis cont de TikTok, iar oamenii îi cer demisia: „Să facă un videoclip cu rutina de aranjare a părului”

Premierul britanic Boris Johnson şi-a creat cont de TikTok, anunţând lansarea unui profil oficial al Downing Street printr-un videoclip postat pe platformă în care afirmă că pe cont vor fi postate mesaje menite să dezvăluie informaţii referitoare la activităţile Guvernului din spatele culiselor, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Unii utilizatori i-au oferit o primire mai puţin călduroasă, prin comentarii precum ”Ţara intră în recesiune, aşa că Guvernul a deschis un cont de TikTok pentru a ne ajuta”, în timp ce alţii i-au cerut ”demisia”, relatează tabloidul britanic Metro.

Johnson a promis că va oferi informaţii exclusive despre activităţile sale în funcţia de prim-ministru, fără să se alăture dansurilor care se află în tendinţele actuale.

Premierul britanic a înregistrat un mesaj video în care a anunţat deschiderea contului.

„Bună, oameni buni, acesta este Boris Johnson, care lansează contul de TikTok al Numărului 10. Nu mă veţi vedea neapărat dansând pe această platformă, dar veţi vedea o mulţime de lucruri referitoare la ceea ce facem pentru a ne îndeplini priorităţile, pentru a îndeplini agenda noastră, cu obiectivul de a ne uni şi de a dezvolta ţara”, a spus el.

Veţi primi tot felul de mesaje şi conţinut pe care s-ar putea să nu le primiţi neapărat dacă vă uitaţi pe Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter, LinkedIn şi toate celelalte platforme. Acesta se doreşte a fi un loc în care putem difuza mesaje şi informaţii din spatele culiselor cu privire la activitatea noastră”, a subliniat el.

”Aşadar, abonaţi-vă la contul Numărul 10 TikTok”, a conchis el.

Unii utilizatori TikTok i-au oferit o primire mai puţin decât călduroasă, ”demisia” fiind printre cele mai populare comentarii.

Un alt utilizator l-a implorat să ”facă un videoclip cu rutina de aranjare a părului”.

”Ţara intră în recesiune, aşa că Guvernul a deschis un cont de TikTok pentru a ne ajuta”, a scris un alt utilizator.

Premierul a ales să îşi deschidă contul în ziua în care Guvernul britanic a fost criticat de opoziţie şi de sindicate, deoarece că nu a luat măsurile necesare pentru a atenua criza costului vieţii. Alţi comentatori au spus că momentul a fost „insensibil”.