(VIDEO) „Am plâns de fericire, durere și dor”.Gabriela Damir, dezvăluiri despre revederea cu tatăl său

 (VIDEO) „Am plâns de fericire, durere și dor”.Gabriela Damir, dezvăluiri despre revederea cu tatăl său

Gabriela Damir a vorbit în cadrul vlogului la Unu Noaptea , despre subiectele delicate din viața ei. Printre temele abordate sunt frica de a pierde oamenii dragi, divorțul părinților și revederea, care a făcut-o să plângă isteric, scrie SHOK.md.

Gabriela a dat cărțile pe față și a povestit despre fricile, pe care le are:

„Frica nu o pot scoate din mine, este undeva adânc în sufletul meu. Cât timp am locuit în Italia, am avut grijă de frații mei. Eu nu sunt ca mama, liniștită, din contra, repede intru în panică, chiar dacă nu se întâmplă nimic grav. Când am plecat în Moldova și am aflat că ei au mers la mare, eram panicată că nu sunt alături de ei și i-am zis mamei să nu le dea voie în mare.  Frica de a pierde oameni dragi este cea mai mare.  Aș explica asta ca dragostea necondiționată față de frați, dragostea cum ar fi dintre mama-copil”, spune Gabriela.

Critica i-a creat complexe Gabrielei: „Oricât de sigură ai fi pe tine, oricum te afectează când ești criticată”:

„Niciodată nu o să înțeleg oamenii care spun „pe mine nu m-a afectat critica”. Ne afectează, noi nu vrem să recunoaștem. Tu vei merge acasă și o să te gândești de 100 de ori la ce ți-au spus. Cea mai mare problemă este că mereu demonstrăm cuiva, că suntem cei mai buni. În primul rând pentru noi devenim mai buni, nu pentru altcineva”.

Gabriela a dezvălui că vrea să fie mămică, pentru că știe că alături de Roman Burlaca se simte în siguranță:

„Roman este omul care pun capul pe pernă și sunt liniștită. El mereu se ține de cuvânt și am încredere totală în el”.

Damir, fiind o fire înțelegătoare, iartă repede, dar niciodată nu uită:

„Eu foarte repede mă atașez de oameni, am grijă de ei. Daca aș întâlni pe cineva mai slab, l-aș ține în palme și l-aș ocroti”. Chiar dacă iert repede, nu pot uita ușor.

Ziua ideală din viață bloggeriței :

„Alături de pisică și soțul meu. Să o sun pe mama și tata, să știu că este bine. Familia mea – cetatea mea, alături de ei mă simt protejată”.

La întrebarea când a plâns ultima dată, Gabriela a răspuns: 

„Am plâns tare, de fericire, durere, dor, dragoste, un plâns isteric. În sfârșit l-am cuprins pe cel mai iubit bărbat din viața mea. Când m-am născut, la maternitate tata striga ,,Arătați-o pe Gaby”.

Mai multe detalii vezi în interviul de mai jos:

Gabriela a fost cerută în căsătorie de către regizorul Roman Burlaca, chiar de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Regizorul Roman Burlaca și bloggerița Gabriella Damir și-au făcut publică relația, în ianuarie 2020.

Maria Palade

https://shok.md/