(VIDEO) Un BMW, aruncat în aer, de un vlogger din Rusia. Ce motiv a invocat

 (VIDEO) Un BMW, aruncat în aer, de un vlogger din Rusia. Ce motiv a invocat
Vloggerul din Rusia Mihail Litvin, cunoscut pentru că și-a dat foc la propriul Mercedes, în 2020, a recurs din nou la un gest extrem, similar celui care i-a adus milioane de vizualizări (sau mii, sa verifici). Recent, acesta a dat foc unui automobil de marca BMW M5, care nu-i aparține, ci a fost pierdut de un prieten de al său, în cadrul unei competiții (sau cum era exact?) scrie SHOK.md.
Principalul motiv invocat de Litvin, pentru a da foc BMW-ului, a fost cel de a-l comemora pe Said Gubdenskii, un alt vlogger, care în noiembrie 2021 şi-a pierdut viaţa în centrul Moscovei, la volanul unui M4 Competition.
Îmbracat în chiloți a stropit mașina cu benzină și aruncat bricheta de la distață și a explodat. Vloggerul a căzut jos.

Nu este prima data, când acesta recurge la asemenea gesturi. Vloggerul și-a dat foc la mașină, un Mercedes-AMG GT 63 S, în semn de protest față de cei de la Mercedes, care ar fi refuzat să îi repare automobilul defect sau să îi returneze banii.

Mihail Litvin nu este primul vlogger rus care distruge un Mercedes-AMG pentru un număr cât mai mare de vizualizări. În iarna anului 2019, un altul a aruncat un Mercedes-AMG G 63 din elicopter.

El a închiriat un elicopter în baza unui contract semnat cu directorul aeroportului pentru a săvârşi fapta obraznică, preţul operaţiunii fiind de 250 mii ruble ruseşti, echivalentul a 3,600 euro conform cursului actual. Gelandewagen-ul a căzut în gol de la o înălţime de 300 metri şi, bineînţeles, maşina a fost distrusă în totalitate, iar rămăşiţele au fost ulterior colectate de un tractor angajat de vlogger. După cum menţionează presa rusească, vlogger-ul a pierdut un pariu cu un amic de-al său şi astfel s-a obligat să-şi distrugă maşina într-un astfel de hal.

Cum era de așteptat, off-roader-ul s-a transformat într-o grămadă de fiare și sticlă.

Vezi video-ul de mai jos

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și