E ziua Anei Cernicova! Cum se simte și ce a îmbrăcat soprana la 30 de ani

 E ziua Anei Cernicova! Cum se simte și ce a îmbrăcat soprana la 30 de ani

Ana Cernicova este astăzi omagiată. Cu această ocazie, soprana a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj special unde menționează că nu a crezut niciodată că va fi atât de copilăroasă și fericită la 30 de ani, scrie SHOK.md.

De ziua ei de naștere, Ana a distribuit câteva imagini unde apare pe fundalul baloanelor, îmbrăcată într-o ținută excentrică și plină de culoare.

 „SWEET 30! Experiențele vieții m-au învățat să accept mai ușor provocările și momentele mai puțin plăcute care s-au adeverit a fi benefice pentru formarea și evoluția mea! Sunt fericită că am regăsit copilul din mine și nu-mi este frică să trăiesc și să-mi exteriorizez autenticitatea 

Sunt nespus de recunoscătoare familiei mele, oamenilor și prietenilor dragi care cred în mine, mă înțeleg și mă acceptă așa cum sunt! Vă iubesc din tot sufletul”, a scris aceasta.

Soprana nu a rămas fără atenție nici din partea fanilor, aceștia i-au urat „La mulți ani” în comentarii.

https://www.instagram.com/p/CQf24DxtgjI/?utm_source=ig_web_copy_link

Ana Cernicova are o fetiță în vârstă de 11 ani, Amelia, din fosta căsnicie cu interpretul Valentin Uzun. Cei doi au  divorțat în anul 2014, după doar cinci ani de căsnicie. În 2017 artistul s-a recăsătorit.