(VIDEO) Anastasia Lazariuc lansează o carte „Privighetoarea din vis” : „Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”

 (VIDEO) Anastasia Lazariuc lansează o carte „Privighetoarea din vis” : „Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”

 Anastasia Lazariuc lansează o carte „Privighetoarea din vis”  în care își spune povestea sa de viața. Cartea „Privighetoarea din vis”, a fost scrisă de Elena Răileanu și s-a lucrat la ea opt ani, scrie SHOK.md.

În anii 80, artista susținea turnee în Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia, dar și Germania. În 1989 a început colaborarea și cu artiști din România, care i-a adus succes.

„A fost scopul de a spune adevărul despre familia mea, de unde provin, despre părinții mei, despre bunicii mei, despre frații, surorile mele, adică adevărul pur așa cum este. Deși Republica Moldova este la 500 de kilometri de România, era simplu ca mulți ziariști să afle adevărul despre viața mea, dar s-au inventat, s-au scris, deși, în timp, m-am învățat cu acest lucru”, a  spus Anastasia

„În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt. Cine dorește să află câte ceva, le poate citi în carte”, a spus Lazariuc.

Vezi mai mult detalii în videoul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și