Carlos Marin, din grupul Il Divo, a murit la 53 de ani, răpus de coronavirus: „Nu va mai exista o altă voce ca a lui”

 Carlos Marin, din grupul Il Divo, a murit la 53 de ani, răpus de coronavirus: „Nu va mai exista o altă voce ca a lui”

Solistul Carlos Marin,  în vârstă de 53 de ani, a fost răpus de coronavirus, au anunțat colegii lui din grupul Il Divo. Acesta fusese diagnosicat cu Covid-19 în 8 decembrie, iar starea sa s-a înrăutăți foarte repede, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Cu inimile îndurerate vă anunțăm că prietenul și partenerul nostru, Carlos Marin, a murit. De 17 ani, noi patru suntem împreună în această călătorie incredibilă numită Il Divo și ne va fi dor de dragul nostru prieten. Sperăm și ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu vor mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos”, a fost mesajul celorlalți membri ai grupului Il Divo.

Carlos Marin era internat la Terapie Intensivă într-un spital din Manchester, intubat şi în comă indusă, potrivit TVE. În urma diagnosticului primit de el, concertele programate pentru iarna aceasta fuseseră mutate în vara anului viitor.

Grupul liric Il Divo a fost fondat de Simon Cowell, producătorul care a înfiinţat şi One Direction, în 2003. Carlos Marin, Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller au scos nouă albume și au vândut 40 de milioane de copii în întreaga lume.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și