(FOTO) Andra aproape de nerecunoscut la Iași. Cum s-a îmbrăcat artista după ce a susținut un concert

 (FOTO) Andra aproape de nerecunoscut la Iași. Cum s-a îmbrăcat artista după ce a susținut un concert

Andra și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care apare îmbrăcată sport. Vedeta s-a pozat pe aeroportul din Iași purtând un hoodie negru, cu gluga în cap și cu masca de protecție pe față. Fanii au fost surprinși să o vadă pe artistă așa, mai ales că sunt obișnuiți cu aparițiile ei elegante, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Zilele trecut în familia Andrei a fost dublu motiv de sărbătoare. Vedeta și-a serbat ziua de naștere, dar a și aniversat 13 ani de căsătorie. Cele două evenimente au fost sărbătorite la Roma, în Italia, acolo unde Andrea a fost cu toată familia.

„Am început să primesc foarte multe mesaje și am primit cadoul de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată și vă mulțumesc din suflet. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos, alături de oameni minunați care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc. La mulți ani de două ori pentru că astăzi împlinim 13 ani de când ne-am căsătorit. La mulți ani, Cătălin! Te iubesc”, a transmis Andra.

Maria Palade

https://shok.md/