(FOTO) Thalia la 50 de ani , imaginea perfecțiunii: ”Sunt în cea mai bună perioadă, mă simt împlinită și liberă!”

 (FOTO) Thalia la 50 de ani , imaginea perfecțiunii: ”Sunt în cea mai bună perioadă, mă simt împlinită și liberă!”
0Shares

Thalia, celebra actriță și cântăreață, a împlinit 50 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere, ea a făcut publice mai multe imagini inedite, în care și-a etalat trupul perfect. ”Sunt în cea mai bună formă a mea!”, dezvăluia aceasta în cadrul unui interviu, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Thalia, care este căsătorită din anii 2000 cu poducătorul Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani, a făcut publice mai multe imagini surprinse la piscină.

„La mulți ani, mie! 50. Așa îmi trăiesc viața, fără să țin cont de experiențele nefericite, ci învățând din ele. Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram, în dreptul fotografiilor în care apare îmbrăcată în costum de baie, înconjurată de baloane.

https://www.instagram.com/p/CTCiGcDrStD/

Totodată, artista a continua șirul mărturisirilor, dezvăluind că își trăiește viața așa cum vrea și se simte mai liberă ca niciodată.

„Fără să țin cont de valoarea socială sau economică a oamenilor, ci de senzația de pace, bucurie și iubire pe care o simt în prezența lor. Indiferent de vârsta sau greutatea mea, deoarece corpul meu nu este altceva decât un vehicul pe care îl conduce sufletul meu. Fără să țin cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece, atunci când le simți și te agăți de ele, îți știrbești calitatea vieții. Fără să țin cont de vremurile în care am căzut, ci de cele în care m-am ridicat. Realitatea este că viața ta este făcută pentru a fi trăită ținând cont că cel mai minunat și important lucru dintre toate… este IUBIREA”, a continuat ea.

De asemenea, artista a acordat un interviu revistei Caras, în care a declarat că se simte liberă și împlinită.

„Sunt în cea mai bună perioadă a mea. Mi-aș fi dorit să fiu la 20 de ani cum sunt acum. Mă simt împlinită și liberă!”

https://www.instagram.com/p/CTCmdJtL29H/

Thalia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a jucat în telenovelele de succes „Sărmana Maria”, „Maria Mercedes” sau „Marimar”. Ea s-a căsătorit cu Tommy, în decembrie 2000, iar de atunci susține că este foarte fericită. Pentru că mogulul este sufletul ei pereche, care o acceptă așa cum „Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/