Angelina Jolie, mărturisiri cutremurătoare: Brad Pitt m-a agresat în 2016, în fața copiilor

 Angelina Jolie, mărturisiri cutremurătoare: Brad Pitt m-a agresat în 2016, în fața copiilor

Angelina Jolie a mărturisit cum a fost agresată de Brad Pitt, în 2016. Acel moment a contribuit decisiv la despărțirea celor doi mari actori, scrie SHOK.md, cu referire la Știrileprotv.ro. Jolie le-a spus oficialilor FBI că Brad Pitt „a apucat-o de cap” într-o altercație la bordul unui avion privat, înainte de despărțirea lor, potrivit unui raport FBI obținut de publicațiile Rolling Stone și Puck, citate de Insider.

Citând acest raport, Rolling Stone a relatat că Angelina Jolie a afirmat în fața FBI că Brad Pitt „a apucat-o de cap”, a bruscat-o, „a împins-o în peretele de la baie” și a lovit în mod repetat cu pumnii în tavanul avionului, în timpul unei „izbucniri”, la aproximativ 90 de minute după un zbor din 14 septembrie 2016, de la Paris la Los Angeles, cu un avion privat.

Brad Pitt ar fi fost băut în momentul incidentului

Nu au fost depuse acuzații în urma unei anchete privind incidentul, mai informează cei de la Rolling Stone.

Rolling Stone a relatat că Jolie a susținut că în momentul în care a fost agresată, copiii ei erau foarte speriați. Ea a declarat FBI-ului că unul dintre copii l-a numit pe Pitt „nemernic”, ceea ce l-a determinat pe acesta să se năpustească asupra copilului, dar a fost oprit când Jolie l-a apucat din spate „ca și cum l-ar fi strâns de gât”.

Raportul a adăugat că Jolie a susținut că Pitt era în stare de ebrietate în timpul zborului, spunând că la un moment dat, acesta a turnat bere pe ea. Jolie a spus FBI-ului că, până la aterizarea avionului, existau pagube în valoare de 25.000 de dolari din cauza faptului că Pitt a vărsat vin roșu, a relatat Rolling Stone.

De asemenea, Rolling Stone a mai relatat că Jolie a spus FBI că a sugerat apoi să își ducă copiii la un hotel, pentru a dormi puțin; Pitt ar fi țipat: „Nu îmi iei copiii!”, potrivit raportului.

Publicația de peste Ocean a mai transmis că Jolie i-a spus FBI-ului că modul în care Brad Pitt se comporta „nu părea real” și că ea era extrem de „speriată” și că s-a simțit „ca un ostatic”.

De asemenea, Jolie a susținut că a avut o „rană de tip ‘rug-burn’ pe mâna dreaptă” în urma bătăii.

Agenții FBI au întrebat despre o zgârietură pe care o avea Brad Pitt, iar Angelina Jolie a recunoscut că ar fi putut fi de la ea.

În cele din urmă, nici Pitt și nici Jolie nu au decis să depună plângere.

„După ce au analizat documentul, reprezentantul (reprezentanții) biroului procurorului Statelor Unite a (au) discutat cu agentul de caz despre meritele acestei investigații. S-a convenit de către toate părțile că nu se va continua cu acuzații penale în acest caz, din cauza mai multor factori”, a scris agentul de caz al FBI în raportul văzut de Rolling Stone.

Brad Pitt a dat-o recent în judecată pe Angelina Jolie

Incidentul cu avionul din 2016 a precipitat despărțirea lui Pitt și Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut prima legătură romantică în 2005 și s-au căsătorit în 2014. Jolie a depus cererea de divorț în 2016, în urma incidentului cu avionul privat din 14 septembrie, invocând diferențe ireconciliabile și solicitând custodia principală a celor șase copii ai celor doi.

Fostul cuplu a fost de acord ca detaliile divorțului lor să rămână private în ianuarie 2017. Cu toate acestea, a intrat din nou în atenția publicului în urma unei hotărâri judecătorești din iunie 2018, raportată de CNN, care spunea că Jolie trebuia să-i acorde lui Pitt să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Ea a susținut apoi, într-un dosar judiciar din august 2018, că Pitt nu a plătit o pensie alimentară „semnificativă” pentru copii de când a intentat divorțul.

Avocații lui Pitt au declarat, într-un dosar separat, că ea a încercat să „manipuleze acoperirea mediatică” a divorțului lor și a bătăliei pentru custodie.

În 2019, Jolie și Pitt au devenit celibatari din punct de vedere legal, separând problema statutului lor marital de alte aspecte implicate în divorț. În mai 2021, Pitt a primit o custodie mai mare a copiilor lor, a transmis anterior Insider.

Recent, Pitt a dat-o în judecată pe Jolie pentru că și-a vândut participația la crama franceză de 28 de milioane de dolari pe care o dețineau împreună, potrivit unor documente judiciare văzute de Sky News.

În prezent, divorțul este încă în curs de desfășurare.

Duminica Lilia

https://shok.md/