Angelina Jolie vorbește despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin

 Angelina Jolie vorbește despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin

Afectată de tragedia operatoarei Halyna Hutchins, împușcată accidental pe platoul de filmare de către Alec Baldwin, Angelina Jolie a vorbit recent despre experiența ei cu siguranța armelor la Hollywood, scrie SHOK.md cu referire la elle.

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii”, a spus vedeta din Eternals pentru UK Times. „În acest moment, durerea și tragedia acelui accident trebuie să fie destul de copleșitoare.”

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez mult cu arme”, a precizat actrița cunoscută pentru rolurile ei în filme de acțiune.

Actrița a spus că este întotdeauna atentă să verifice armele atunci când regizează un film. Ea a subliniat că procedurile standard trebuie luate foarte în serios.

Alec Baldwin s-a retras în Vermont cu soția lui, Hilaria, de când producția Rust s-a oprit, pe perioadă nedeterminată.

Deși nu are voie să dea declarații presei în timp ce ancheta este în plină desfășurare, Baldwin a făcut câteva comentarii despre Halyna, pe care a numit-o prietena sa.

„O femeie a murit. Era prietena mea. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări am fost cu ea la cină. Eram o echipă foarte unită când acest eveniment oribil a avut loc.”

Maria Palade

https://shok.md/