Anii trec, iar durerea o sfâșie până în prezent! Lilu Ojovan, la 7 ani de la moartea fratelui său: Suntem încrezuți că avem tot timpul din lume, dar nu e așa

 Anii trec, iar durerea o sfâșie până în prezent! Lilu Ojovan, la 7 ani de la moartea fratelui său: Suntem încrezuți că avem tot timpul din lume, dar nu e așa

Acum șapte ani fratele cunoscutei prezentatoare TV Lilu Ojovan și-a pierdut viața, într-un accident rutier. Anii trec, iar durerea o sfâșie până în prezent pe jurnalistă. Aceasta a menționat pe pagina ei de Instagram că: „Nici în cele mai grele gânduri nu mi-am putut imagina că aș putea să-l pierd pe Andrei atât de repede și atât de dur”. Lilu susține că oamenii sunt atât de încrezuți că „au tot timpul din lume, dar nu e așa”, în acest context jurnalista vine cu un mesaj îi îndeamnă pe toți să trăiască intens  orice clipă, scrie SHOK.md.

Emoționantă, jurnalista a răscolit prin amintiri și le-a povestit urmăritorilor depre calvarul prin care a trecut când a aflat că fratele ei de doar 22 de ani nu mai este în viață.

„Nici în cele mai grele gânduri nu mi-am putut imagina că aș putea să îl pierd pe fratele meu drag atât de repede și atât de dur. Într-o dimineață de duminică, să te trezească dintr-un somn dulce alături de familia ta, să te sune celălalt frate și să-ți spună că fratele nostru e în stare foarte gravă în spital, după ce în urmă cu jumătate de oră a suferit un accident înfiorător. 

A doua lovitură crudă, după ce în urmă cu două luni, tatăl meu a căzut de la înălțime și și-a rupt mâinile și un picior. Voiam să cred că, la fel ca în cazul tatălui, situația se va rezolva după două luni de spitalizare. Der, planurile mele nu corespundeau cu cele ale sorții. Și Andrușa a plecat plecat când eu abia ajunsesem în Drochia și o îmbrățișam deja pe mama pe holurile spitalului. Am o mamă foarte puternică și, pe care încurajând-o m-am făcut și eu tare. Greu de explicat prin cuvinte, aceste emoții rare și foarte puternice, din punct de vedere al pregnanței spirituale. Dar am să încerc, pentru că despărțirea fizică de el, să aibă un rost pentru mai mulți ani”, a scris Lilu în Story, pe Instagram.

Lilu a mai adăugat: „Suntem atât de încrezuți că avem la dispoziție tot timpul din lume, că vom trăi veșnic aici. Dar…nu e așa. Și din tot ce am fost, rămâne doar viața ta din viețile oamenilor rămași. Oameni dragi pe care i-ai iubit, prieteni pe care i-ai ajutat, oameni străini cărora le-ai zâmbit și le-ai spus buză ziua. De fapt existența noastră continuă prin faptele și emoțiile pe care le-am făcut/trăit în timpul oferit nouă pe pământ.

Lipsa lui nu e doar durere, e un mare dor. Vă îndemn și pe voi să trăiți intens orice clipă, împăcați cu orice alegere, să iubiți oroce lucru faceți, să fiți fericiți de oamenii care că înconjoară, nu mai chelțuiți viața în van. Ea… oricând vă poate fi luată”.