Fiul cel mic al lui Michael Jackson, prima apariție la TV, la 12 ani de la moartea tatălui său

 Fiul cel mic al lui Michael Jackson, prima apariție la TV, la 12 ani de la moartea tatălui său
0Shares

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, cunoscut acum sub numele de „Bigi”, a surprins cu o apariție rară la TV, la Good Morning Britain, unde a vorbit despre moștenirea lăsată de tatăl său, dar și despre încăzirea globală. Anterior cunoscut sub numele de Blanket, tânărul de 19 ani a stat departe de aparițiile în public, de când a murit tatăl său în 2009. 

Potrivit presei străine, Bigi, al cărui nume este Prince Michael Jackson II, a acordat interviul cu ocazia unui eveniment caritabil, de Halloween, găzduit de fratele său Prince, în casa lor din California, pentru a strânge fonduri pentru The Heal Los Angeles Foundation.

Tânărul a făcut o declarațe rară despre tatăl său: „Există multă istorie în această casă și în studioul de aici. Despre asta era el, Michael. Cred că asta își dorea să facem fiecare dintre noi, lucruri de care oamenii să se poată bucura și, sperăm, de pe urma cărora să beneficieze”.

Bigi a vorbit, de asemenea, și despre pasiunea lui pentru mediul înconjurător, asta chiar înaintea conferinței COP26 privind schimbările climatice: „Cred că este important să știm cu toții despre asta. Avem treabă de făcut, iar generația noastră știe cât de important este acest lucru”.

Prince II avea șapte ani când tatăl său a murit în urma unui stop cardiac provocat de o combinație fatală de medicamente prescrise de medicul lui.
Bigi și frații săi mai mari, Prince (24 de ani) și Paris (23 de ani), au fost crescuți de bunica lor, Katherine Jackson.
Bigi locuiește acum în propria lui casă din Calabasas, California, pe care și-a cumpărat-o în luna martie a anului trecut.
Vila, care are o suprafață de aproape 600 de metri pătrați și are șase dormitoare și șapte băi, se află într-un complex privat de locuințe în care își au reședința staruri precum Dr. Dre sau John Travolta.
În anul 2012, Bigi a apărut în documentarul „Jacksonology: Our Story” și a spus că nu are planuri să calce pe urmele tatălui și să intre în industria muzicală.
„Uneori intram în camera tatălui meu în timp ce se pregătea pentru un eveniment și îl urmăream.

Era un dansator bun, un dansator foarte bun. Eu nu pot să dansez sau să cânt. Nu sunt genul de persoană care să cânte și să danseze. Când mă fac mare vreau să fiu regizor pentru că este distractiv. Fac diferite filmulețe când sunt acasă cu verii mei și cu prietenii”, a declarat el în 2012, relatează eva.ro.

„Tata spunea că este un lucru bun să faci ceea ce îți place”, a adăugat el la acea vreme.
Blanket și frații săi erau văzuți adesea în public având fețele acoperite cu măști când tatăl lor era în viață, astfel încât să nu fie ușor de recunoscut în public.
0Shares