Antonia, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum s-a afișat artista în fața fanilor

 Antonia, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum s-a afișat artista în fața fanilor

Antonia nu postează des pe rețelele de socializare, însă atunci când o face cu siguranță atrage atenția. Artista și-a uimit fanii cu ultima fotografie de pe contul ei de Instagram, scrie SHOK.md, cu referire la profm.

Recent, soția lui Alex Velea a postat o fotografie cu ea într-o ținută puțin mai neobișnuită, care a atras imediat atenția urmăritorilor săi. Antonia a postat trei poze în care poartă o pereche de blugi albaștri având desenați pe un picior cuvântul „playboy”, iar pe celălalt mai mulți iepurași colorați. În partea de sus, aceasta a purtat un top format dintr-un corset negru cu mâneci tip mânușă din pânză. Cântăreața a accesorizat totul cu o pereche de sandale cu toc transparente.

https://www.instagram.com/p/CXGvFPvosnK/

Artista a distribuit trei fotografii, iar la descriere i-a pus pe fanii ei să aleagă care este preferata lor. Postarea a strâns aproape 30 de mii de aprecierie și o mulțime de comentarii de la urmăritori.

„Toate”/ „Ador”/ „Cel mai fresh idol”/ „Ești foarte frumoasă”/ „Prețioasă”/ „Ești ireal de frumoasă”/ „Toate sunt foarte frumoase”/ „Este foarte drăguță”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii la postarea Antoniei de pe contul ei personal de Instagram.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și