Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum s-a îmbrăcat artista: „Doamne, cât ești de frumoasă!”

 Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum s-a îmbrăcat artista: „Doamne, cât ești de frumoasă!”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România și nu e de mirare, având în vedere că aceasta își expune cu fiecare ocazie trăsăturile impresionante și silueta de invidiat. Cu toate acestea, cântăreața are și un stil aparte, iubind să se îmbrace în cele mai spectaculoase ținute, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, logodnica lui Alex Velea a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, reușind să strângă zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Cântăreața arată bine în orice ținută, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Îmbrăcată într-un top argintiu foarte scurt peste care a pus un guler format din mai multe curele, Antonia și-a arătat pielea bronzată și abdomenul plat, lucrat intens la sala de fitness. Aceasta a asortat ținuta cu o fustă scurtă neagră cu impremuri albe și a purtat o coafură japoneză, arătând precum gheișele.

„Să mă îmbrac și să experimentez look-uri diferite este unul dintre lucrurile mele preferate! Pentru mine, asta face parte din viața de artist. Distracția face parte din job-ul meu”, a scris Antonia la decrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 2,7 milioane de urmăritori.

 

„Tu ești altceva”/ „Chiar ești pefectă”/ „Ești o artă care face artă”/ Ești cea mai bună”/ „Doamne, cât ești de frumoasă”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei.

Antonia își dorește să arate întotdeauna impecabilă

Antonia este o cântăreața foarte cunoscută, iar celebritatea nu este ușor de purtat. Aceasta a mărturisit în urmă cu ceva timp că presiunea de a fi mereu impecabilă îi dă de furcă uneori, mai ales pentru că este privită mereu din toate unghiurile și atent studiată la fiecare apariție publică.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și