Antonia, despre frici, regrete și omul pe care-l admiră cel mai mult: „Bun, loial, un tată minunat

 Antonia, despre frici, regrete și omul pe care-l admiră cel mai mult: „Bun, loial, un tată minunat

Apreciată pentru felul în care arată, dar și pentru muzica ei, Antonia preferă de fapt discreția. Se simte minunat pe scenă, dar și alături de cei trei copii ai ei și de logodnicul Alex Velea. La invitația revistei Viva, solista a răspuns la câteva întrebări despre viața personală, despre cele mai mari temeri și regrete, dar și despre ce o face fericită, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Din exterior, viața Antoniei poate părea perfectă, însă și ea are neliniști, griji și probleme. Cel mai mare regret al vieții sale este că nu poate fi în permanență alături de fiica sa, Maya, care locuiește în Italia cu tatăl ei, iar momentele în care o are aproape îi sunt unele dintre cele mai mari bucurii.

Iubirea, înțelegea, respectul și armonia, alături de clipele petrecute cu iubitul ei și cu cei trei copii întruchipează ideea de fericire a Antoniei.

La capitolul temeri, artista a declarat:

„Cei dragi să aibă probleme de sănătate sau să sufere”, iar în ceea ce privește persoana pe care o admiră cel mai mult, fără a ezita, bruneta l-a numit pe Alex Velea: „este un om bun, iubitor, loial, un tată minunat, un artist extraordinar”.

antonia si alex velea, alaturi de copii

După ce a reușit să divorțeze de italianul Vincezno Castellano, după ani buni prin tribunale, Antonia a primit în vara lui 2021 cererea în căsătorie din partea lui Velea. Emoționată, bruneta a pus pe Instagram o poză cu inelul și cu bucuria surprinsă imediat după momentul în care i-a fost adresată marea întrebare.

antonia

Pentru mulți, Antonia întruchipează femeia perfectă, însă întrebată care este lucrul pe care ar vrea să-l schimbe la corpul ei, vedeta a răspuns:

„Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și