Antonia e senzualitatea în persoană! Bruneta a pozat întinsă pe pat, într-o rochie mini, mulată perfect pe corp

 Antonia e senzualitatea în persoană! Bruneta a pozat întinsă pe pat, într-o rochie mini, mulată perfect pe corp

Antonia nu este numai una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, ci și o prezență care fură toate privirile. De multe ori i s-a spus că este una dintre cele mai frumoase românce și, pe cât de măgulită este de acest compliment, pe atât de greu atârnă „responsabilitatea” de a arăta mereu ca scoasă din cutie. La capitolul senzualitate, bruneta excelează, iar zilele trecute, a postat pe Instagram o nouă dovadă în acest sens, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Antonia se îndreaptă ușor, dar sigur spre trei milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde pune imagini de la concerte, de la ședințe foto, dar și din viața ei de zi cu zi, alături de familie. Nu lipsesc nici instantaneele care o arată în posturi cuceritoare sau chiar provocatoare, așa cum este și cea în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, decoltată, perfect mulată pe trupul impecabil pentru care lucrează din greu la sală, întinsă pe un pat.

Antonia

Bronzată, cu ochelari de soare supradimensionați puși la ochi și cu părul prins strâns la spate, Antonia a pozat ca o sirenă, întinsă pe o parte, lângă o geantă amuzantă, împodobită cu o mulțime de cristale.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și