Horoscop zilnic 28 martie. Șansă la un nou început pentru aceste zodii

 Horoscop zilnic 28 martie. Șansă la un nou început pentru aceste zodii

Venus, planeta iubirii și a banilor, se va uni cu Saturn, planeta lecțiilor dure, în zodia Vărsător. Acest context astrologic este favorabil pentru consolidarea relațiilor, însă a acelor relații care au un viitor comun. În cazul în care aspirațiile partenerilor sunt diferite, conjuncția de astăzi poate acționa neașteptat și poate conduce la rupturi. Povești de iubire care încep în aceste zile au o tentă prietenească, însă se pot transforma în relații de lungă durată, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec
Venus este chiar planeta care-ți guvernează relațiile. Șansele de a vedea dacă ești sau nu în relația care trebuie și dacă ai un viitor comun cu partenerul sunt foarte mari. Poți, deopotrivă, consolida legătura sau îi poți pune punct dacă nu priviți către același obiectiv. Pe de altă parte, s-ar putea să observi că anumite relații de prietenie s-au răcit și că locul tău nu mai este într-un anume anturaj. Cât despre proiectele pe care le ai în derulare, ai răbdare cu ele și fii creativ. Te vei bucura de popularitate și vei culege roade financiare.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur
Venus este planeta ta guvernatoare și s-ar putea să simți nevoia de a sta mai retras și a planifica, însă nu prea vei reuși. Este important să ai răbdare în tot ceea ce faci și să ai grijă cum îți dozezi autoritatea. Cel mai probabil vei trece prin ipostaze profesionale care te scot în față și te vei răzvrăti destul de ușor în fața persoanelor cu autoritate din viața ta. Ai grijă să nu preiei mai multe responsabilități decât poți duce. Sunt și nativi care rup relații în care principiile și idealurile de viitor nu sunt comune.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția de astăzi nu este cea mai bună pentru călătorii. Dacă totuși le vei face, te poți aștepta la experiențe care să-ți zdruncine sistemul de valori sau viața sentimentală. Poți întâlni pe cineva la un astfel de drum care să-ți trezească curiozitatea și să contribuie la maturizarea ta sentimentală. Va trebui să dai dovadă de multă înțelepciune în gândire pentru că s-ar putea ca principiile tale de viață, credințele și convingerile să treacă printr-o sită. Pe de altă parte, poți avea conștientizări importante în ceea ce privește o relație, poți vedea adevărul și poți lua decizii de viitor. Ține cont că ai tendința de a fi îngăduitor și iertător.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Venus-Saturn s-ar putea să-ți aducă niște revelații importante în legătură cu relația în care te afli. Dacă numai tu aduci bani în casă sau dacă numai tu contribui la bunăstarea familiei sau, cu alte cuvinte, dacă simți că ai oferit prea multe resurse și nu mai ești fericit, atunci s-ar putea să ai acel curaj necesar să pui punct. Cum Saturn este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea, dacă ești singur, să cunoști pe cineva care să te atragă. Însă mai degrabă va fi vorba despre o aventură decât despre ceva serios. Totodată, ar trebui să analizezi dacă nu cumva tu ești cel indisponibil emoțional, dacă nu cumva tu te temi să nu fii din nou rănit.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus și Saturn se întâlnesc chiar în sectorul relațiilor tale, așa că s-ar putea să ai senzația că partenerul s-a înstrăinat sau tu să fii cel care se îndepărtează din diferite motive. Este un moment bun să conștientizezi exact care este viitorul relației tale și dacă acesta (mai) există, să vezi realitatea. S-ar putea ca ceea ce vei descoperi să nu-ți placă deloc, însă te va ajuta să iei decizii cu mai multă detașare. Și profesional, mai ales în negocieri, s-ar putea ca lucrurile să meargă mai greu și de aceea va trebui să ai răbdare. Cei singuri care încep relații în aceste zile au șanse să le transforme în relații de viitor, chiar dacă pleacă de la simple prietenii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca zilele acestea să te încerce niște nemulțumiri profesionale sau să fii nevoit să te preocupi mai mult de sănătatea ta. Poți constata că muncești prea mult pentru prea puțini bani sau că te suprasoliciți pentru ceva ce nu-ți place. Poți avea un moment de înțelepciune în care să iei o decizie profesională importantă. Totodată, poți face unele schimbări în stilul de viață, poate legate de program și alimentație, de odihnă sau poate decizi să faci mai multă mișcare. Evită flirturile la locul de muncă pentru că îți pot aduce necazuri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta și conjuncția cu Saturn o formează în sectorul iubirii tale, s-ar putea să nu te simți chiar în largul tău. Poți avea senzația că nu ești iubit, că nu ești apreciat, că nu ești fericit. Înainte de toate ar trebui să conștientizezi că nimeni nu este dator să-ți ofere nimic, ci tu singur trebuie să înveți să fii bine cu tine. O relație sentimentală se poate consolida sau se poate încheia. Dacă ești singur și vei flirta, vei observa că fără maturitate, fără seriozitate și răbdare nu se leagă nimic. Pe de altă parte, sunt zile favorabile celor care vor să devină părinți sau, dacă au deja copii, nu ar strica mai multă atenție și grijă acordate copiilor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar conjuncția cu Saturn din aceste zile nu va fi de bun augur pentru tine. Vei resimți o apăsare emoțională, o teamă de a pierde pe cineva sau ceva. Cel mai probabil, senzația ta va fi că partenerul s-a înstrăinat sau tu te vei îndepărta de acesta. S-ar putea chiar să te simți neiubit, însă este foarte probabil să resimți aceste stări și ca urmare a unei mutări dintr-un loc în altul. Ai grijă la vulnerabilități și traume emoționale din trecut pe care ți le poți reactiva acum. S-ar putea ca unii Scorpioni să decidă să-și construiască o familie, o casă, un cămin.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Venus-Saturn este cu dus și întors pentru tine. Pe de o parte îți oferă foarte multă înțelepciune și poți lua decizii de viitor, atent cântărite. Pe de altă parte, te poate agita întocmai pentru că nu ai răbdare și vrei ca totul să se petreacă imediat. Poți spune lucruri dure, care să surprindă, poți dezvălui sau căuta adevăruri și vei fi uimit de ceea ce vei descoperi, dar și de discuțiile purtate. Ai o putere de convingere impresionantă, însă ai grijă să nu-ți impui prea mult punctul de vedere pentru că poți ieși în pierdere. Grijă și la actele pe care le semnezi. Este o zi bună să captezi informații și să înveți.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, și Venus, guvernatoarea iubirii tale, se întâlnesc în sectorul tău financiar. Acest aspect îți aduce înțelepciune financiară, în sensul că fie faci investiții bune, fie îți administrezi diferit bugetul, astfel încât să ieși pe plus. S-ar putea să faci unele cheltuieli, poate pentru cei dragi, pentru copii, pentru persoana iubită sau poate chiar pentru a te răsfăța sau a cuceri pe cineva. Însă le vei face cu simț de răspundere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ești gazda conjuncției Venus-Saturn, aspect care îți cere să înveți detașarea și să faci ceva pentru tine, înainte de toți și de toate. Cu alte cuvinte, pe de o parte te poți rupe de o persoană care, deși îți place, nu te face fericit. Pe de altă parte, vei avea înțelepciunea necesară să faci ceea ce te face cu adevărat fericit și te pune în valoare, inclusiv din punct de vedere fizic. Poți lua decizii importante legate de viața ta personală. Unii nativi s-ar putea simți mai obosiți acum, iar relațiile de familie sau profesionale pot fi mai dificile.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Întâlnirea Venus-Saturn poate aduce trecutul la suprafață, cu frământările și amintirile aferente, cu durerile și pierderile posibil trăite. Sunt zile în care ai șansa să te rupi de ceea ce a fost și să te vindeci. Ai șansa să depășești frica de schimbare care a pus stăpânire pe tine de ceva timp încoace. Posibil să treci prin stări de introspecție și să ai conștietizări puternice. Poți înțelege că pentru a primi iubire trebuie să dai în egală măsură. Poți înțelege că nu-i poți ajuta pe alții înainte de a te ajuta pe tine. Atenție și la oboseală și probleme de sănătate mai vechi. Poți profita pentru a căuta o cale de vindecare spirituală.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și