Antonia, mesaj dur pe rețelele sociale: „Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil. Gestul care a enervat-o pe artistă”

 Antonia, mesaj dur pe rețelele sociale: „Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil. Gestul care a enervat-o pe artistă”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Antonia le-a arătat o altă latură a ei prietenilor virtuali, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Antonia are 31 de ani, este mama a trei copii și, în ciuda imaginii delicate pe care o afișează ori de câte ori are ocazia, ea este o fire puternică, dovadă fiind și cel mai recent mesaj publicat pe rețelele sociale.

Nu de puține ori a impresionat cu aparițiile inedite, însă Antonia se transformă într-o adevărată fiară când vine vorba despre copiii ei și a dovedit acest lucru de curând, când le-a transmis un mesaj dur celor care îi folosesc imaginile cu prichindeii ei din dorința de a câștiga faima.

Cea mai mare mândrie și bucurie a Antoniei sunt cei trei copii ai ei. Aceasta recunoaște că este un părinte destul de exigent, care setează limite și reguli. „Sunt şi prietenoasă, bineînţeles, şi înţelegătoare, ne jucăm, dar e important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie. Alex, de cele mai multe ori, ar ceda, însă suntem o echipă şi facem lucrurile împreună, cum trebuie, spre binele lor”, a mai povestit logodnica lui Alex Velea pentru sursa citată.

”Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, a scris Antonia pe InstaStory.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și