Antonia și-a arătat decolteul generos într-o serie de fotografii pe contul de Instagram. Postarea a strâns zeci de mii de aprecieri

 Antonia și-a arătat decolteul generos într-o serie de fotografii pe contul de Instagram. Postarea a strâns zeci de mii de aprecieri

Antonia este cu desăvârșire o apariție impresionantă pe rețelele de socializare. Artista uimește cu frumusețea ei, dar și cu silueta de invidiat, pe care o pune în evidență cu o mulțime de ținute senzuale, scrie SHOK.md cu referire la  profm.

Recent, artista în vârstă de 33 de ani a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram purtând un top foarte strâmt de un verde deschis. Decolteul piesei vestimentare i-a pus în evidență bustul generos, iar fanii nu au putut trece cu vederea acest lucru. De asemenea, Antonia și-a asortat topul cu o pereche de pantaloni cu talia înaltă de un verde puțin mai închis.

„Ședință foto de casă! Verdele acesta este o stare de spirit”, a scris Antonia la descrierea fotografiei postate pe contul său.

Antonia, despre presiunea de a fi mereu impecabilă

Expunerea ce vine odată cu celebritatea nu are numai fețe frumoase. Presiunea de a fi mereu impecabilă îi dă uneori de furcă Antoniei, mai ales pentru că este privită mereu din toate unghiurile și atent studiată la fiecare apariție publică.

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista într-un interviu pentru OK!Magazine.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și